Friday, December 8, 2023
HemSoccer"Just Put the Ball in the Meet Dummies" - 350 $ värd...

“Just Put the Ball in the Meet Dummies” – 350 $ värd Andrew Tate säger att han får sin superbil Bugatti till fotbolls-VM 2022

Fotbolls-VM 2022 är igång med full kraft. Slutspelet i gruppspelet pågår och knouts-etapperna närmar sig snart. Mega-eventet för fotboll i Qatar har varit mycket underhållande för fans runt om i världen. Värdnationen har dock varit involverad i flera kontroverser tidigare och fortsätter att dominera rubrikerna. Fler kan följa när den kontroversiella internetpersonligheten Andrew Tate hade planerat att flyga till Qatar för VM.

Andrew Tate är en före detta professionell kickboxare med en karriär som sträcker sig över 13 år. Han hade ett rekord på 76-9 i kickboxning med sin senaste kamp 2020. Tate försökte också lyckan i MMA för ett decennium sedan och hade ett proffsrekord på 2-1. Efter sin pensionering från kampsporten blev han känd för sina kontroversiella åsikter i poddar och sociala medier.

Andrew Tate föddes i USA men växte upp i England. Stöd för fotboll kommer naturligt i England eftersom det har ett enormt antal fans. Tate avslöjade nyligen att han kommer att åka till Qatar för fotbolls-VM.

Andrew Tate planerar att ta sin Bugatti-bil till Qatar

Tate har varit på några fotbollsmatcher tidigare. Han vill vara en del av fotbolls-VM och avslöjade att han kommer att ta sin bil också.

Tate twittrade: “Jag organiserar att flyga min Bugatti från Dubai till Qatar, och dyker upp till världscupen med ett 25-manna säkerhetsteam för att se till att bönder inte rör bilen – VIP-box och en fet kuban. Kommer att skrika på spelarna nedan och berätta hur de ska vinna. Sätt bara bollen i nätdockorna.”

Jag organiserar att flyga min Bugatti från Dubai till Qatar, och dyker upp till världscupen med ett 25-manna säkerhetsteam för att se till att bönder inte rör bilen – VIP-box och en fet kuban.

Kommer att skrika på spelarna nedan och berätta hur de ska vinna.

Lägg bara bollen i nätdockorna.#TopG

— Andrew Tate (@Cobratate) 30 november 2022

Andrew Tate har varit i rubrikerna nyligen på grund av ryktena om hans potentiella slagsmål med Jake Paul. De två har ägnat sig åt mycket argument över sociala medier och intervjuer. En kamp mellan de två kan vara något fansen skulle vilja se inom en snar framtid.

Andrew Tates återkomst till sociala medier efter förbud

Tidigare i år förbjöd Twitter Tate på grund av hans kontroversiella åsikter. Men de återinsatte honom efter Elon Musks övertagande. Tate tillkännagav sin comeback till sociala medier på spännande sätt, med en bild på fotbollslegenderna Lionel Messi och Cristiano Ronaldo.

pic.twitter.com/Lh0e1MJQZl

— Andrew Tate (@Cobratate) 20 november 2022

Bilden på Lionel Messi och Cristiano Ronaldo är från en

RELATED ARTICLES

Mest populär