Friday, December 8, 2023
HemBasketball"Just Make a Move or Shut Up": NBA-fans är trötta på "arroganta"...

“Just Make a Move or Shut Up”: NBA-fans är trötta på “arroganta” Lakers som väger upp olika affärer

Den här säsongen verkar det som om Los Angeles Lakers front office har varit ganska upptagen med att leta efter potentiella handelsavtal. Och eftersom laget fortsätter att kämpa för att prestera på planen, redan nästa dag verkar det komma ut en branschnyhet från Lakers sida. Men förutom att vara intresserade av handelsdiskussioner har Lakers inte gjort några ytterligare åtgärder än så länge. Återigen var Lakers inblandade i en handelskonversation som gjorde Lakers-fansen rasande online.

Enligt Jovan Buha från The Athletic överväger Lakers tre olika handelsscenarier. Det första alternativet är att byta Russell Westbrook, medan det andra är att dela ut ett paket med Patrick Beverley, Kendrick Nunn och picks. Dessutom är det enligt uppgift ett tredje tänkbart alternativ att hitta två olika transaktioner.

När nyheten kom blev fansen besvikna och kom fram med sina rasande åsikter online. Ett av fansen kallar Lakers “arroganta”, medan ett annat fan kritiserade laget genom att säga, “Gör bara ett drag eller håll käften.”

Lakers väger tre olika vägar för en potentiell handel, per @jovanbuha

“Path 1 är att handla Russell Westbrook…Path 2 är att handla någon kombination av Patrick Beverley, Kendrick Nunn och picks…Path 3 skulle vara två separata affärer” pic.twitter.com/Sz2qxT4PdP

— NBACentral (@TheNBACentral) 1 december 2022

Här är några av reaktionerna från NBA Twitter:

Bara Lakers är arroganta nog att tro att deras skräp är ett annat lags skatt. https://t.co/Xf5PO3bWQx

— PHX Fans (@PHXFansApp) 2 december 2022

Jag hör att fler handelsscenarier läcker ut från LA än någon annanstans.. gör bara ett steg eller håll käften för fan https://t.co/G8CaLe2nf9

— Justin (@j_hollimon5) 2 december 2022

Byta ut den bästa spelaren i laget? LOL

— Hjärta (@Heartt___) 1 december 2022

Lakers pratar alltid om handel men gör det aldrig

— Boston Knick (@BostonKnick) 2 december 2022

Ingen av dessa kommer att leda dem till vägen för ett mästerskap

— 🌩 (@ThunderFanIsaac) 1 december 2022

Väg 4: fortsätt att förlänga tidsfristen för att agera som om de gör något när alla vet att vi inte är det

— Lebron Fan (@LeGoatburner1) 1 december 2022

nu när Russ spelar bra vill de byta honom smh

— ꥟ (@InBronWeTrust) 1 december 2022

Los Angeles Lakers har varit inblandade i många handelsförhandlingar för att åtgärda lagets brister sedan säsongen började. Dessutom vill de utan tvekan göra LeBron James sista år minnesvärda, och det bästa sättet att göra det minnesvärt är verkligen genom att vinna ännu ett mästerskap.

Los Angeles Lakers handelsplaner

Den enda spelare som förmodligen alltid har varit i handelskonversationer är Russell Westbrook. Lakers tillbringade mycket tid under lågsäsongen med att försöka hitta en byte för Westbrook. Och nu ser den niofaldiga All-Star ut i bra form, efter att ha snittat 15 poäng, 5,2 returer och 7,2 assist på 19 matcher hittills. Lakers nuvarande plan är dock att byta ut honom antingen mot en stjärnspelare eller mot en multiplayer-haul.

Lakers kommer att leta efter spelare som kan fylla luckorna i laget och uppgradera rotationen och övergången på banan. Lakers har för närvarande ett rekord på 8-12 för säsongen hittills och ligger på 13:e plats i tabellen i Western Conference.

En säsong som redan är full av upp- och nedgångar för Lakers-fans kan komma att förändras eftersom handelsrykten fortsätter att snurra runt de 17-faldiga NBA-mästarna.

Vad tycker du att Lakers ska göra just nu? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär