Saturday, December 2, 2023
HemNews"Just Like Playing NASCAR 2001" - Dale Earnhardt Jr har fansens mun...

“Just Like Playing NASCAR 2001” – Dale Earnhardt Jr har fansens mun som dryper av nostalgi med “What a Machine” ombord på film från Talladega

En av NASCARs mest välkända före detta förare, Dale Earnhardt Jr, tog nyligen sina sociala medier för att dela en gammal inbyggd kamerafilm från sitt lopp 2002 på den ökända Talladega Superspeedway. Med en titt in i det förflutna kände fansen nostalgiska till minne av racingen som ägde rum på den gamla goda tiden.

Junior twittrade“2002 EA Sports 500 #8 Budweiser Onboard Camera”

Det förde omedelbart fansen tillbaka till racingens gyllene dagar och gav upp minnena från det förflutna. Under just detta lopp fick Junior sin tredje raka seger i loppet säkrad, vilket gjorde honom till den förste att vinna EA Sports 500 och Aaron’s 499. Senast någon uppnådde denna bedrift var hans far, avlidne Dale Earnhardt Sr, redan 1999. säsong.

Det var dock inte loppets enda höjdpunkt. De visade Mark Martin den svarta flaggan efter att hans styrhus låst sig, vilket ledde till att han kraschade in i Jimmie Johnsons bil under loppets uppvärmningsvarv. Vidare var loppet inte heller en bra dag för Hendrick Motorsports, som förlorade flera av sina bilar på grund av problem.

Tävlingarna i Talladega har ofta en stor krasch, vilket ofta har lett till att varningsflaggan viftar. Men vid det här tillfället slutfördes loppet chockerande utan att varningsflaggan någonsin tappade. Det skulle markera detta som ett av de sista incidentfria loppen som ägde rum före 2012 års lopp på Auto Club Speedway.

Fansen tar en tur ner i minnet tack vare Dale Earnhardt Jr

De inbyggda bilderna som delas av Junior fick fansen att minnas de gamla goda dagarna med racing. Ett fan gav Earnhardt Jr namnet “Redneck Jesus”. Andra påminde sig om det förflutna och önskade att allt kunde komma tillbaka igen. Flera andra talade om hur fantastiska bilarna var då och hur de inte tappade varvtal när de tog kurvorna.

Fansen sa,

Storhetstid

— Claude Burrows (@Burrows2018) 1 december 2022

Redneck Jesus

— Galllee (@TheGreatGalllee) 1 december 2022

Vintage utseende… Får mig att känna mig gammal.

— Craig Usry (@CraigUsry3) 1 december 2022

Det är så grymt!

— Ricky Carmichael (@RickyCarmichael) 1 december 2022

Din bil tappar inte varvtal i hörnet. Vilken maskin.

— Nick (@nickrealtalks) 30 november 2022

Bra tider! Saknar dig i den där #8 och Smoke in #20.

— Jennifer Howell (@jennhh469) 1 december 2022

Det här är precis som att spela Nascar 2001

— Albert Goble (@AlbertGoble) 30 november 2022

Kommer du ihåg att du såg EA Sports 500 redan 2002? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär