Sunday, February 25, 2024
HemNBA"Just Can't Breathe ur My Nose": Bradley Beals frakturskräck lämnar Kevin Durants...

“Just Can’t Breathe ur My Nose”: Bradley Beals frakturskräck lämnar Kevin Durants solar i djupt vatten

Indiana Pacers (26-20) avslutade Phoenix Suns (26-19) sju matcher långa vinstsvit genom att servera dem en 133-131 förlust hemma på fredagen. Spelet var så intensivt och aggressivt som det kunde bli, vilket framgick av skadorna som tillfogades spelarna. Bradley Beal hade det värst; han fick ett massivt slag mot näsan i tredje kvartalet som slog honom i golvet, vilket resulterade i kraftiga blödningar.

Skadan ledde till att Beal lämnade matchen bara för att återvända under den sista kvarten och tog upp matchen som en riktig mästare. Efter matchen delar skytten med sig av de läskiga efterverkningarna av skadan, som gjorde att han inte kunde andas bra.

Bradley Beals näsa skulle inte sluta blöda

Pacers-centern Myles Turner körde in för ett skott när hans armbåge träffade Beals ansikte. Detta slog Big Panda i golvet, synligt i smärta. På frågan om att återvända till matchen efter händelsen, sa Beal: “Förmodligen lite hårdhårig. Jag kunde bara springa upp och ner. Jag kände inga hjärnskakningsliknande symtom eller så. Jag kan bara inte andas ur näsan. Blodet fortsätter bara att falla, men så länge jag bara kan gå upp och ner, var jag cool. Jag tänkte försöka bekämpa det.”

Läs mer- Far till 3, Bradley Beal siktar på att få slut på sina barns frustration efter att ha nöjt sig med den nionde upprörande julen

Och kämpa ut, det gjorde han. Beal kämpade sig igenom matchen med en bruten näsa och avslutade med 12 poäng, fyra returer och tre assist under 34 minuter. Förutom honom drabbades även centern Jusuf Nurkic av en tumskada. Han klämde sin vänstra tumme i den första kvarten och förvärrade den ytterligare genom att klämma den igen i den tredje kvarten. Jusuf satt utanför den sista kvarten efter skadan, totalt bara 20 minuters speltid. Beals skada gjorde lagkamraten Kevin Durant orolig samtidigt som han uppskattade hans motståndskraft.

Kevin Durant visste att Beal skulle komma tillbaka

Under intervjun efter matchen i omklädningsrummet uttryckte KD sin beundran för Beal som kom tillbaka till matchen trots en ganska allvarlig skada. Han sa: “Jag visste att han skulle försöka komma tillbaka och spela. Jag var precis där. Det var en dålig träff, en dålig träff.” KD berömde också Beal för att ha varit en lagspelare och offrat allt för att göra vad laget behöver av honom ända sedan han gjorde comeback.

“Bara att vara aggressiv.”

Fantastiskt utseende. De spelar ett riskabelt försvar där de bara springer och hoppar på halvplan i hopp om att vi ska vända bollen.”

“Han har offrat sig.”

Kevin Durant på Devin Booker 62-poängskväll, #Pacers försvar och Bradley Beal (näsa) i #Suns förlust. pic.twitter.com/doL0Bm6iz3

— Duane Rankin (@DuaneRankin) 27 januari 2024

Beal hade varit MIA mot de tidiga stadierna av säsongen, och led av en stram rygg. Han gjorde sin säsongsdebut den 8 november mot Chicago Bulls och bidrog med 13 poäng, fyra returer och fyra assist. Ända sedan dess har han bara spelat 21 matcher av Suns 45 matcher hittills och måste missa flera matcher på grund av andra skador. Beal är listad som tveksam inför söndagens match mot Magic.

Vad är dina tankar om Bradley Beals prestation den här säsongen? Tror du att hans skador håller tillbaka honom?

Inlägget “Just Can’t Breathe out of My Nose”: Bradley Beals frakturskräm lämnar Kevin Durants solar i djupt vatten dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär