Wednesday, February 28, 2024
HemBasketball"Just Being Jacka***s": Charles Barkley vill ha hårdare standarder för besvikande NBA-stjärnor

“Just Being Jacka***s”: Charles Barkley vill ha hårdare standarder för besvikande NBA-stjärnor

Att begränsa eller inte begränsa. På grund av Joel Embiid-skadan har 65-spelsregeln kommit under lupp. Medan fler spelare går ut för att motsätta sig verkställigheten, är det samma inte sant för mediamedlemmar och/eller legender. Ansvarig för att följa denna standard är Charles Barkley. Efter en het debatt under NBA på TNT var Chuck tillbaka på det under The Steam Room-podden tillsammans med Ernie Johnson.

“Killar klagar på 65-spelsgrejen…Spelarna har ingen att skylla på förutom sig själva. Först och främst har jag redan sagt att det borde ha varit 70.” Philadelphia 76ers-legenden har varit tydlig med att barometern borde vara ännu tuffare för att få utmärkelser och utmärkelser.

“Jag trodde att det borde ha varit 70… Först och främst gick spelarfacket med på det. Att be killar att spela 65 matcher av 82, jag tror inte att det är mycket. Man, jag är besviken…Tjäna alla dessa pengar, men ni är bara galna om det här.”

För honom måste förhållandet mellan pengar och utseende öka. Som ett resultat skulle han till och med ta upp några stora namn från tidigare i NBA-tidslinjen. “Magic Johnson, Larry Bird, Bill Russell. Bill Russell tjänade 10 000 dollar per år, han spelade alla spelen. Dr J (Julius Erving), det mesta han tjänade var 250-någonting tusen. Ni tjänar 30,40,50 miljoner dollar för att spela dum basket, 65 dagar om året, och ni klagar alla. Håll käften.”

Men inte alla legender är lika extrema i sin hållning som Charles. Hans medvärd och vän/rival, Shaquille O’Neal, ville kompromissa med situationen.

Det här är en berättelse som utvecklas.

Inlägget “Just Being Jacka***s”: Charles Barkley Wants Harsher Standards for Disappointing NBA Stars dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär