Saturday, January 28, 2023
HemSnowboardingJulklockor ringer för snowboardlegenden Shaun White och flickvännen Nina Dobrev

Julklockor ringer för snowboardlegenden Shaun White och flickvännen Nina Dobrev

Nina Dobrev och Shaun White är alla redo att fira ännu en jul tillsammans i år. Den mest dekorerade olympiska snowboardåkaren kan ses peka i vördnad på mängden vackra julgranar i bakgrunden, när de två poserade för en selfie, som skådespelerskan laddade upp på sin Instagram.

“The Vampire Diaries”-skådespelerskan och Snowboardåkaren har varit öppen om sitt förhållande till media. De två har dejtat i lite över två år och Shaun har vid flera tillfällen sagt att båda är väldigt exalterade över förhållandets framtidsutsikter.

Shaun White är redo att sprida julglädje med sin flickvän

Den trefaldige olympiska guldmedaljören drog sig tillbaka från professionell snowboardåkning efter sitt sista åk i de senaste olympiska spelen. Från att ta en resa till Frankrike till att spendera kvalitetstid med familjen med varandra, idrottaren och skådespelerskan har gjort allt. Båda uppdaterar ofta sina fans om sina liv på sociala medier.

I ett sådant nyligen fall tog Nina till sin Instagram för att uppdatera till sina 25,9 miljoner följare att hon är redo att förbereda sig för de kommande festligheterna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Nina Dobrev (@nina)

Att hitta det perfekta trädet är en viktig del av varje familjs julfirande. Shaun och Nina har tagit på sig att hitta den som passar bäst för deras hem.

Skådespelerskan träffade den pensionerade snowboardåkaren vid ett Tony Robbins-evenemang och de slog direkt till. En månad senare sågs de två ta en semester och cykla tillsammans i Malibu, Florida. Paret offentliggjorde sin relation i maj 2020, efter att Shaun gjort några strategiskt smygande framträdanden på Ninas Instagram (och vice versa).

Framtidsutsikter för det bedårande paret

Åtta månader efter sin pensionering talade Shaun White med ‘E! Nyheter om framtiden för hans förhållande. Idrottaren är redo att ta det till nästa nivå när han diskuterade resplaner i sin intervju och även sa att han har mål som han vill uppnå med Dobrev vid sin sida.

Shaun är för närvarande aktivt involverad i att hantera och marknadsföra sitt eget märke av skateboardprodukter och tillbehör som heter WhiteSpace. Nina Dobrev, å sin sida, har växt sitt CV efter att ha avslutat inspelningen av Vampire Diaries. Hon har medverkat i filmer som ‘xXx: Return of Xander Cage’, Flatliners och även medverkat i Netflix-serien Love Hard. Hennes kommande titlar inkluderar komedin The Out-Laws och actionthrillern The Bricklayer.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär