Monday, December 4, 2023
HemNASCARJulen träffar tidigt för Bubba Wallace och fru Amanda när paret delar...

Julen träffar tidigt för Bubba Wallace och fru Amanda när paret delar sitt unika firande på Instagram

Tomten har skänkt sina välsignelser över Wallace-hushållet tidigt i år! Efter en berg-och-dalbana värdig professionell resa i slutspelet 2023, är vår man Bubba Wallace redan i julstämning och trivs hemma på sitt unika sätt! Nu, på tal om hans upptåg på banan, var det helt klart, ett karriäravgörande år för honom. Wallace gjorde en storslagen entré och zoomade rakt in i slutspelet för första gången, och han stannade inte bara vid startlinjen. Han kryssade hela vägen till åttondelsfinalen, vilket markerade en fantastisk start på hans slutspelssaga.

Nu kanske han inte hade knep toppplatsen, men låt oss inte slöa över den imponerande statistiken: fem topp-5-placeringar, en snygg 10:a i topp-10-talet (snacka om konsistens, va, Bubba?) och hela 285 varv där han ledde flocken – ett personligt rekord! Dessutom slutade han 10:a i poängtabellen, den bästa i karriären hittills. På den personliga fronten, medan några av hans rivaler, som Kyle Busch, verkar vara upptagna med att tälja pumpor och trixa med sina anhöriga, ses Wallace doppa tårna i slutet av året!

Bubba Wallace ringer in jul tidigt, hjälmstil

Håll i hatten, gott folk – Bubba Wallace, hjälmfantasten, är på gång igen! Hans kompis Ryan Blaney spillde bönor: Wallace är så fast på hjälmar att han inte ens kommer att byta dem med sin bästa vän. Föreställ dig ett rum fullt av hjälmar – det är vad en samlare som Bubba Wallaces paradis är. Och gissa vad? Wallace har redan börjat sin julfest, omgiven av sin värdefulla samling. Han tog till Instagram och delade en glimt av sitt unika firande med en fräck bildtext, “Jul i november.”

Men det är inte bara Bubba som är med på hjälmhypen. Hans fru, fast i hjälmmanin, delade en snap på sin Instagram-berättelse och rubricerade den humoristiskt “Hjälmed out of our minds.”

Flashback till förra nyårsafton, och där är Wallace, som knyter an med sin älskling i en storslagen affär i Charlotte, North Carolina. Omgiven av 250 gäster på JW Marriott, var det ett sagoslut på deras femåriga romans. Men i år handlar det om hjälmarna. Och inte bara Wallace’s, andra NASCAR-hushåll verkar också redan ha tagit till sig den festliga jubeln!

Även Kyle Buschs familj får ett försprång på julen. Semestersäsongen tar fart tidigt i racingvärlden!

Kyle Buschs familj hoppar in i tidiga julfestligheter med en twist

Julstämningen har även drabbat Busch-hushållet tidigt i år, och hur! Häromdagen gick Samantha Busch, Kyles fru, till Instagram för att dela sina blandade känslor. Mitt i stressen med att sortera ut KBM-reliker (Kyle Busch Motorsports) befann sig Samantha i ett kaos i garderoben. Men som tur var förvandlades denna syssla till en festlig överraskning.

Medan hon sorterade igenom KBM-grejer, snubblade Samantha över juldekorationer, vilket utlöste en våg av spänning hos deras son, Brexton. Med visioner av helgjubel delade hon med sig av ett utdrag av deras improviserade firande och sa: “Det är juldagen i Bush House, och i år städade jag uppenbarligen ut KBM. Och jag hittade vad? Prydnader och julgranar från tidigare fester. Så den här (Brexton) ska ha en julgran i sitt rum idag. Så vi börjar med det.”

Samanthas kreativitet var i full gång när hon satte ihop unika prydnadskluster och blåste nytt liv i deras julgranar. Hon beskrev ivrigt planer för träd med flera teman, inklusive ett för Lennox med godistema och ett glittrigt nummer för övervåningen. Familjens fyndjakt efter jul i Tulsa förra året kom också väl till pass och gav bedårande prydnadsföremål vid en stjäl.

Insvept i sina semestergubblor sa Samantha: “Vi kommer att vara i Whoville Winter Wonderland hela dagen idag.” Precis som Bubba Wallace och hans familj handlar Busches om att dyka med huvudet först in i glädje och festligheter.

Dale Earnhardt Jr avslöjar hur Bubba Wallace bevisade att han hade fel i år

RELATED ARTICLES

Mest populär