Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerJulen ger fruktansvärda nyheter som Cristiano Ronaldos projekt på 34 miljoner dollar...

Julen ger fruktansvärda nyheter som Cristiano Ronaldos projekt på 34 miljoner dollar i ruiner

Cristiano Ronaldo är mer än din typiska fotbollsspelare. Med sitt ikoniska varumärke “CR7” har den portugisiska ikonen gjort sig gällande inom mode, kryptovaluta, fotbollsprodukter, turism och andra sektorer. Julen kom dock inte med de nyheter Ronaldo hade hoppats på. 38-åringen och hans team hade planerat att starta ett mångmiljonprojekt i Manchester i år. Planen är dock i limbo, med projektet i fara att se ljusets dag när som helst snart.

Amerikas favoritvideo idag

CR7 & familj firade nyligen sin första jul i Saudiarabien. Fotbollsikonen sågs dock fortfarande träna under dagen, vilket framhävde hans hänsynslösa engagemang och hängivenhet. Det ska bli intressant att se hur någon med Ronaldos mentalitet hanterar ett bakslag av den här storleken.

Cristiano Ronaldo och teamet kämpar för att rädda “CR7”-hotellet

Fotbollsstjärnan hade fått bygglov för att bygga ett lyxigt CR7-hotell med 151 rum i Manchester. Platsen var en historisk egendom i Northern Quarter of Manchester. Avtalet löpte dock ut nyligen i december, med projektet till synes i limbo. Anmärkningsvärt är att till och med tre år sedan du fick tillståndet är platsen för grad 2 fortfarande övergiven. De senaste bilderna av fastigheten visade färg som skalade av väggar och tak.

Projektet är särskilt ett joint venture av Pestana Hotel Group, den officiella partnern för CR7-hotell och Southern Green-fastigheter. En talesman för CR7 ska ha sagt till Sun, “Nästa steg i projektet är på is, eftersom gruppen fortfarande arbetar med att tillåta frågor.” Det är inte bara ett slag för Cristiano Ronaldo utan för hela samhället i Manchester.

Hotellet skulle ha skapat cirka 900 jobb och tillfört mer än 56 miljoner dollar till den lokala ekonomin. Därför är bristen på framsteg i satsningen frustrerande för alla parter, inklusive Manchester City Council. Men vad kan stoppa planerna?

Potentiella orsaker bakom projektets avstängning

Enligt Sun har investerare inte tillhandahållit de nödvändiga medlen för projektet. Sedan projektet startade 2020 skulle de ekonomiska återverkningarna av covid-pandemin troligen ha haft betydelse för ekonomin. Dessutom har platsen varit förtvivlad under de senaste två decennierna. Det skulle också ha visat sig vara en vägspärr för att skaffa medel.

Cristiano Ronaldo kommer att göra sin första investering i Saudiarabien när hans verksamhet blir global

Dessutom hade en potentiell intäktskälla förnekats av kommunfullmäktige. Likaså an

Vad är din syn på situationen? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär