Tuesday, February 27, 2024
HemWweJudgment Day Star avslöjar att WWE inte berättade för honom om CM...

Judgment Day Star avslöjar att WWE inte berättade för honom om CM Punks Survivor Series Return Till the Last Minute

En av de största avkastningarna i WWE:s historia måste vara CM Punks återkomst vid 2023 års Survivor Series WarGames. Återkomsten hade fångat fansen på orätt eftersom WWE och stjärnan gömde returen väldigt bra, mitt i alla rykten.

Amerikas favoritvideo idag

Men det var inte bara fans, stjärnorna som uppträdde vid evenemanget var också ganska omedvetna. En medlem av The Judgment Day-stallet, JD McDonagh delade när han och andra stjärnor informerades om Second City Saints återkomst.

JD McDonagh delar med sig av när han fick veta om CM Punks återkomst

The Judgment Day-medlemmen pratade med Alex McCarthy från Mail Sports och berättade hur kaotisk Punks återkomst var för stjärnorna i kampanjen. När han tillfrågades om stjärnorna informerades om Punks återkomst i sista stund, bekräftade McDonagh det faktum att hans återkomst hölls hemligt för alla. Han tillade vidare, “Jag tittade bara på folkmassan för att se vem som reagerade hur hårt de reagerade,” insåg han att han var på väg att bli en del av historien.

McDonagh sa då att han blev distraherad av hur högt publiken jublade. “Det var bara bakgrundsljud för mig och jag var typ, okej, cool. Jag måste fokusera på vad som händer här.” När han pratade vidare om sin återkomst sa han att han förstår att det är affärer och att han är okej med det. Han sa att det var ganska tydligt från siffrorna i sociala medier.

“Om du tittar på siffrorna i sociala medier från helgen, om du tittar på tittarsiffran på RAW den här veckan, tjänar snubben pengar för företaget, han drar ögonen på produkten.” McDonagh sa då att det skulle vara spännande att arbeta tillsammans med honom på samma show.

McDonagh lyfte fram det faktum under intervjun att siffrorna talade till förmån för den tidigare AEW-stjärnan. Föga överraskande såg tittarsiffran efter Survivor-serien ett enormt hopp i antal tack vare Punk.

Numbers förespråkar för CM Punks återkomst

Enligt WWE:s Chief Content Officer, Paul ‘Triple H’ Levesque, visade sig CM Punks återkomst vara ett socialt mediefenomen. The Best in the World var ett hett ämne efter hans återkomst på olika sociala medieplattformar. Klippet av hans återkomst som laddades upp av kampanjen på dess Instagram-konto fick totalt 29,1 miljoner visningar den 8 december 2023. Bortsett från det fick klippet totalt 40 miljoner visningar på alla sociala mediekonton bara 24 timmar efter att ha postats.

Bortsett från det såg Monday Night Raw-avsnittet efter hans återkomst ett enormt hopp i tittarsiffran. Enligt rapporter ökade tittarsiffrorna med 29 % jämfört med avsnittet före Survivor Series. Totalt 1,88 miljoner tittare var inställda för att se Punk klippa en kampanj som han gjorde vid stängningstid. Även om hans kampanj var djärv, minst sagt, fick den en del oönskad uppmärksamhet. Oavsett det kan fansen fortfarande inte komma över det faktum att Punk är tillbaka. Tror du att WWE gjorde en bra sak genom att hålla hans återkomst en stor hemlighet?

RELATED ARTICLES

Mest populär