Monday, December 4, 2023
HemSoccerJude Bellingham gick i Cristiano Ronaldos målspåren och tipsade om att bli...

Jude Bellingham gick i Cristiano Ronaldos målspåren och tipsade om att bli Real Madrid-legend

I fotbollsvärlden har vissa spelare alltid stått ut som sanna legender. En sådan legend är Cristiano Ronaldo, en av de största målskyttarna genom tiderna. Hans skicklighet framför målet är oöverträffad, och hans arv kl Real Madrid kommer aldrig att glömmas. Det verkar dock som att en ny stjärna håller på att dyka upp på Bernabeu, någon som går i Ronaldos målgivande fotspår och som påstås bli en sann legend i sin egen rätt – Jude Bellingham.

Vid bara 20 år gammal har Bellingham redan gjort ett betydande intryck i Real Madrid under sin debutsäsong. Trots att han inte är en dedikerad anfallare har han lyckats slå Cristiano Ronaldos målrekord och leder för närvarande La Liga Golden Boot-racet med imponerande 10 mål. Bara denna bedrift har fångat alla Real Madrid-fans uppmärksamhet och har till och med lämnat klubbpresidenten Florentino Perez imponerad.

Jude Bellingham är en framtidslegend enligt Florentino Perez

Real Madrids beslut att inte värva en ordentlig anfallare efter Karim Benzemas avgång säger mycket om det förtroende de har för Bellingham. Hans förmåga att utmärka sig i den falska 9-rollen är ett bevis på hans mångsidighet. Hans målrekord talar för hans kvalitet, och hans prestationer har verkligen imponerat på Perez.

I ett uttalande nyligen berömde Perez Bellingham. Affärsmannen uttryckte också sin övertygelse om att den unge engelsmannen är avsedd att bli en Real Madrid-legend. Han sa, “Bara 20 år gammal är han en av de bästa i världen, ett riktmärke för det engelska landslaget, och på mycket kort tid har han blivit en av Real Madrids idoler. Han är kallad att markera en era och bli en Real Madrid-legend”.

Dessa ord från presidenten ska inte tas lätt på. Perez vision för Real Madrid har alltid handlat om att bygga ett lag av extraordinära talanger som kan bära facklan och fortsätta arvet från klubbens legender. Med sina imponerande prestationer och målskyttar är Bellingham på god väg att nå den statusen. Längs vägen har han också siktet inställt på att överträffa Ronaldos målrekord.

Bellingham sätter Cristiano Ronaldos rekord i fara

Den här säsongen har varit exceptionell för engelsmannen. I sina fyra första matcher för Madrid, han matchade den portugisiske anfallarens rekord att göra mål i de fyra första matcherna i rad. Även om Bellingham inte lyckades slå detta rekord, lyckades han slå ytterligare ett.

Att inte landa Kylian Mbappe skulle äventyra Jude Bellinghams position i Real Madrid med $118 miljoner Stars ankomst

Han uppnådde det högsta antalet målbidrag under sina första 10 framträdanden med 13, och överträffade den portugisiska ikonen som bara hade lyckats med 11. Denna statistik visar verkligen den exceptionella kvaliteten på Bellinghams spel som bara 20-åring. Och enligt Perez kommentarer kan han mycket väl bli en legend i Real Madrid på nolltid.

Vad tycker du om Jude Bellingham? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär