Tuesday, February 27, 2024
HemJoshua PacioJoshua Pacio ser fram emot att visa upp en "bättre version" av...

Joshua Pacio ser fram emot att visa upp en “bättre version” av sig själv, efter ett händelserikt 2023

Joshua Pacio hade några betydande förändringar i sitt liv förra året, och han ser fram emot att visa upp en bättre version av sig själv 2024.

Amerikas favoritvideo idag

“The Passion” kommer att utmana Jarred Brooks för ONE Strawweight MMA World Championship som han en gång höll på ONE 166: Qatar fredagen den 1 mars inne i Lusail Sports Arena.

Joshua Pacio är redo att ta emot Jarred Brooks härnäst

Inför sin revansch med “The Monkey God” reflekterade den filippinska fightern över de senaste 12 månaderna i en intervju med ONE Championship.

“För mig 2023 är det som att Gud stänger en dörr och öppnar en annan dörr för mig. Det är den bästa känslan för mig. Denna öppna dörr ledde till ett bättre sätt för mig, en bättre plan av Gud för mig. Vi vinner mot en tuff motståndare i Mansur Malachiev när jag kommer tillbaka.”

Efter att ha förlorat strawweight MMA-remmen till Brooks på ONE 164 i december 2022, återställde Pacio och sökte utbildning på annat håll. Tidigare i år gick han med i en exodus av fighters som lämnade sitt tidigare stall, Team Lakay, och han och några av hans bröder grundade Lions Nation MMA.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Joshua “The Passion” Pacio (@joshuapacio)

27-åringen visade upp förbättringar i sin comeback-fight på ONE Fight Night 15 i oktober förra oktober och gav den växande utmanaren Mansur Malachiev sin första professionella MMA-förlust och såg hur det gick –

Läs mer: “Jag är bättre tekniskt och starkare också” – Felipe Lobo bryter ner sina fördelar över Saemapetch Fairtex inför ONE Fight Night 17

Jag åkte till USA, jag lärde mig mycket saker, jag träffade olika människor och jag lärde mig mycket av den resan, säger Pacio.

”Jag kom tillbaka hit, gick med i Lions Nation MMA och startade mitt läger där. Och det resulterade i en. Med segern befäste Pacio sin position överst på strawweight MMA divisionsrankingen och fick en välförtjänt revansch mot Brooks.

“The Passion” har hög självförtroende och kommer att se ut att vinna igen

Att komma tillbaka på vinnarspåret mot Malachiev, som har en liknande specialitet som den amerikanska titelägaren, kommer utan tvekan att bidra till att stärka hans självförtroende inför deras andra möte den 1 mars.

Filippineren tror också att hans nya team kommer att kunna utrusta honom med de nödvändiga verktygen för att fylla luckorna i hans första match med “The Monkey God.”

Läs mer: SE:- Nong-O Gaiyanghadao Flatlines Felipe Lobo i tredje omgången med en uppercut från helvetet för att behålla sitt bälte på ONE X

“Jag vet att jag kommer att vara mer fokuserad den här gången. Jag har det här laget att samarbeta och brainstorma med, som jag verkligen kan säga och föreslå vissa rutiner med vad jag behöver för nästa kamp, ​​säger Pacio.

“Jag är exalterad inför den här revanschen. Du bör hålla utkik efter en bättre version av Joshua Pacio.”

RELATED ARTICLES

Mest populär