Saturday, January 28, 2023
HemNFLJosh Allen sväljer ilska efter att ha provocerat en fråga från reportern...

Josh Allen sväljer ilska efter att ha provocerat en fråga från reportern om Buffalos Super Bowl-hopp ger ett svar med ett ord

Buffalo Bills mötte sina landsmän under helgen. QB Josh Allen och hans O-linje tog sig an försvaret av New York Jets i en AFC East tunga sammandrabbning. Alla fyra lagen i den här divisionen har ett vinnarrekord, därför var det alltid tänkt att vara en konkurrenskraftig match. Buffalo-laget var värdar när de välkomnade Jets till deras Bills-stadion.

I en hårt utkämpad strid kom laget i västra New York överst. Värdarna fick dubben när de slog Jets bara med 8 poäng. När resultattavlan stod 20-12, lyfte NFL-communityt fram en underväldigande prestation av inkonsekventa QB, Allen.

Jets misslyckas med att sopa räkningarna

Detta var andra gången de två lagen möttes i år. Lyckligtvis för dem båda fick ingen av dem skryträtten till den här tävlingen eftersom båda delar en vinst vardera. Deras senaste möte var också nära. Överraskande nog gjorde det vinnande laget 20 poäng den gången också.

DYK DYPARE

Det var dock Jets som fick fira den kvällen. Det var också ett hårt kämpat spel då Jets vann med mindre marginal vid den tiden. Resultattavlan i slutet av matchen stod 20-17 till Jets. Vinsten den här gången kommer dock att bli enorm för Bills när de förbereder sig för sin eftersäsongspress.

Josh Allen låter inte kritikerna komma åt honom

Den här gången klarade Bills sig, lyckligtvis. Den offensiven såg inte ut att kunna skapa problem för försvaret i slutspelet.

Quarterback, Josh Allen, fick sparken tre gånger. Han kastade grisskinnet bara för en touchdown och noterade endast 147 passerande yards. Hans passningsprocent var i bästa fall dålig eftersom han spelade in 59,3 % och fullbordade bara 16 av sina försök till 27 pass. När media fick ut det mesta av hans situation försökte de anstifta QB.

Frågade om #Räkningar brott som kämpar ibland och “inte ser ut som ett brott som kan vinna Super Bowl”, hade Josh Allen ett enkelt svar:

“Okej 😐.” pic.twitter.com/drsbMaxc3m

— Kimberley A. Martin (@ByKimberleyA) 11 december 2022

De ställde en provocerande fråga till honom som han inte blev offer för. En av reportrarna sa att Bills brott hade en mycket genomsnittlig utflykt eftersom han sa: “Det ser inte ut som ett brott som är tillräckligt bra för att vinna Super Bowl just nu.” Allen bara ryckte på axlarna från frågan genom att säga “Okej” och gå vidare till nästa fråga.

Även om det verkligen var en genomsnittlig visning av brottet, kanske media inte vill komma före sig själva. Jets försvar har varit en av de bättre D-linjerna den här säsongen. The Bills tar sig an ett annat divisionslag när de spelar mot Dolphins härnäst. De kommer att försöka improvisera på sitt anfall när de tar sig an Miami-laget, som har dåligt självförtroende.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär