Monday, December 4, 2023
HemNFLJosh Allen har ett fräckt svar på Odell Beckham Jr.s koppling till...

Josh Allen har ett fräckt svar på Odell Beckham Jr.s koppling till Buffalo Bills mitt i massiv hype med Dallas Cowboys

Odell Beckham Jr:s återkomst verkar vara den mest efterlängtade historien i NFL just nu. Starwide-mottagaren har varit en fri agent ända sedan han slet sitt ACL, med Rams. OBJ har varit borta i nio långa månader och hans återkomst till fitness har fått lagen att jaga hans signatur. Enligt processen för att fatta sitt beslut kommer den tidigare Rams-spelaren att besöka flera laganläggningar. Josh Allen och Buffalo Bills kommer att välkomna OBJ till sin anläggning i västra New York i helgen.

När Bills går in i eftersäsongsloppet kommer de att försöka stärka sitt lag genom att ta in den breda mottagaren. Frånvarande från scenen kommer OBJ också se ut att komma tillbaka hungrig som alltid för att inta huvudscenen.

Ex-Rams-spelares återförening i Buffalo?

Von Miller var snabb med att avslöja Beckham Jrs resplan när han nämnde star wide-mottagarens ankomst till Bills’ läger under helgen. Tidigare under året hade Bills personal, Von Miller och Josh Allen, visat stort intresse för OBJ. Efter matchen mot Rams, som slutade i en utblåsning, passade de två på att serenade bredbandet för att ta sig till västra New York.

DYK DYPARE

Von Miller, som har vunnit en Superbowl-ring med den flashiga besten, vet definitivt vad han kan tillföra truppen. Miller var också ett tillägg till Bills-sidan i år under lågsäsong.

Josh Allen talar tusen ord genom sin tystnad

Josh Allen hade också anslutit sig till Von Miller för att få sång för att ha tagit in wide receiver för att stärka sin O-Line. Då hade Von Miller pratat mest om OBJ. Han sa till och med att hans QB skulle ha velat ha ett annat vapen till hans brott, och anspelade på att Beckham Jr. Allen, mycket subtilt, gick med på honom genom att säga “GM Von.”

När den breda mottagaren förbereder sig för sin resa till Buffalo, blev Josh Allen fräck med sitt syn på honom igen. Han svarade bara med ett “Vi får se”, och gav ett fräckt leende, när han fick frågan om sin roll för det stora besöket. Josh Allen har precis återvänt till full kondition. Trots de många hälsoproblemen i Bills lägret, kom Bills överst mot Patriots i deras matchup på torsdagskvällen. Allen såg ut som om han var i sin prime tillbaka igen, och kastade två touchdowns i sin vinst utan avlyssningar. 9-3 Bills kommer att försöka visa bredmottagaren sitt bästa när han besöker, eftersom de kommer att försöka behålla honom i Buffalo.

The Bills är starka kandidater till slutspelet och kan vara ett allvarligt hot med detta tillägg. Detta kan förmodligen vara den saknade biten i deras pussel. Men med Jerry Jones som går ut för att serenaden OBJ, kommer de att vara i en kamp med Dallas Cowboys för att säkra signaturen.

RELATED ARTICLES

Mest populär