Sunday, February 25, 2024
HemCristiano RonaldoJose Mourinho medger att han avvisade Portugals erbjudande om att träna Cristiano...

Jose Mourinho medger att han avvisade Portugals erbjudande om att träna Cristiano Ronaldo & Co. Efter fotbolls-VM 2022

José Mourinho har gång på gång visat att han är ‘den speciella’. Den portugisiske tränaren har haft dekorationer med några av de bästa klubbarna i Europa, med lag som alltid är intresserade av hans tjänster. Det verkar dock som att Mourinho är nöjd med sin tid kl olympisk Stadium. I en intervju nyligen kommenterade Mourinho sitt beslut att avvisa Cristiano Ronaldo-ledda Portugals tränarerbjudande efter lagets katastrofala kampanj under VM 2022.

Mourinho har också väckt stor uppmärksamhet från Saudiarabien. Flera sidor från Mellanöstern sägs vara intresserade av hans tjänster, men har totalt ignorerats av den portugisiska taktikern som är nöjd med sitt arbete på Roma. Trots hans bravader har Roma dock ingen bra tid i Serie A. Laget ligger för närvarande på sjunde plats på poängtabellen, sjutton poäng bakom tabelltopparna Inter.

Jose Mourinho öppnar upp för att tacka nej till Portugals jobberbjudande

Ex-Real Madrid-bossen Jose Mourinho har alltid varit känd som mannen att vända på saker och ting för svängande klubbar. Eftersom Portugal misslyckades med att producera resultat under VM 2022, verkade det som om laget var intresserade av Special Ones tjänster. Nu ser det dock ut som att Mourinho har andra planer.

José Mourinho: “Brasilien ringde mig inte för att bli ny tränare. Jag sa till min agent: prata inte med någon så länge jag är AS Roma-tränare”.

“Jag litar på AS Roma-ägare till 100%. Jag informerade dem alltid, inklusive när Portugal ringde mig… och när saudiska klubbar ringde mig förra sommaren”. pic.twitter.com/GQYenDuRXl

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) 4 januari 2024

I en intervju hävdade den portugisiske taktikern, “Brasilien kallade mig inte för att bli ny tränare. Jag sa till min agent: prata inte med någon så länge jag är AS Roma manager. Jag litar till 100 % på AS Roma-ägare, jag informerade dem alltid, inklusive när Portugal ringde mig och när den saudiska klubben ringde mig förra sommaren.”

Saker och ting har inte gått som planerat den här säsongen för Jose Mourinho. Roma kämpar för att hitta sina fötter i Serie A och laget ligger bakom de fyra bästa lagen i ligan. Medan Romelu Lukakus inkludering har gett lagets anfall lite extra styrka, har lagets försvar svikit dem något.

Roma hoppas kunna säkra europeisk konkurrens efter en långsam start

Jose Mourinho och hans män kommer att behöva göra sin bästa prestation under den återstående halvan av säsongen för att vända saken. Även om en förstaplats verkar vara en dröm för tillfället, skulle laget älska att säkra en topp fyra-placering för att kvalificera sig till Champions League nästa säsong. Laget är för närvarande fem poäng bakom Fiorentina som är placerad på fjärde plats med 33 poäng till sitt namn.

LÄS MER: Jose Mourinho kan kväsa Cristiano Ronaldos Al Nassrs förhoppningar om att värva förbjudna Hakim Ziyech – rapporter

Roma kommer att leta efter en ny start på sitt år när de tar sig an Atlanta i sin kommande match nästa måndag. En vinst över sina motståndare kommer att få sidan att klättra upp till sjätte plats i tabellen. Tror du att Mourinho och hans män kan säkra en topp fyra-placering den här säsongen? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

Inlägget Jose Mourinho medger att han avvisade Portugals erbjudande om att träna Cristiano Ronaldo & Co. Efter fotbolls-VM 2022 dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär