Sunday, February 25, 2024
HemSoccerJose Mourinho kan kväsa Cristiano Ronaldos Al Nassrs förhoppningar om att värva...

Jose Mourinho kan kväsa Cristiano Ronaldos Al Nassrs förhoppningar om att värva Hakim Ziyech – rapporter

Vinterns transferfönster har officiellt börjat. Inhemska sidor runt om i världen kommer att försöka stärka sina led inför den andra fasen av säsongen 2023–24. Al Nassr verkar också ambitiös, eftersom de är ivriga att ta med Hakim Ziyech. Cristiano Ronaldo och Cos jakt på den europeiska stjärnan kan dock vara i fara som José Mourinho ser ut att kapa affären.

Amerikas favoritvideo idag

Ziyech är för närvarande utlånad till Galatasaray från Chelsea. Den produktive yttern har på något sätt förlorat sin plats i det turkiska laget, vilket lämnar honom inget annat val än att överväga sina alternativ mellan Mellanöstern och Italien.

Jose Mourinho går in i loppet om The Wizard

Hakim Ziyech har blivit föremål för transferspekulationer på sistone. Den marockanska landskampen har sedan dess kopplats till en flytt. Tidigare rapporter tydde på att Al Nassr har utpekats som en främsta destination, där spelarens agent också förhandlar om ett drag med Al Hilal. Det verkar dock som att yttern har en annan dörr öppen, och AS Roma har också gått med i loppet om hans signatur. Intressant nog har Ziyech blivit en prioriterad värvning för Jose Mourinho, och “Special One” kan uppmana hans inhemska lag att driva på för den tidigare Ajax-mannens ankomst.

Medan hans vistelse hos Galatasaray kommer att avslutas i slutet av säsongen 2023–24, verkar det turkiska laget vilja avlasta honom inom vinterns transferfönster. Noterbart är att han bara har lyckats göra 14 matcher i Super Lig och Champions League, av vilka han har gjort 2 mål och en assist i båda tävlingarna. Oavsett vilket kan Romas inträde i racet om Ziyech komplicera saker och ting för Al Nassr. Ironiskt nog tog Ziyech tidigare en grävning på Al Nassr efter att hans övergång till Riyadh misslyckades.

Ziyech har redan en historia med Cristiano Ronaldos inhemska sida

Under sommarens transferfönster var Hakim Ziyech nära att ansluta sig till Cristiano Ronaldo och Sadio Mane i Al Nassr. Men ett hinder i sista minuten omintetgjorde detta potentiella drag. Hakim Ziyechs medicinska undersökningar avslöjade ett påstått knäproblem, vilket fick den saudiska klubben att föreslå en minskning med 40 % från det ursprungliga kontraktserbjudandet.

“Ingen trodde” – Cristiano Ronaldo tystar troll för att ha kritiserat hans beslut att gå med i Al Nassr efter fallout med Manchester United

Som ett resultat kollapsade affären. Som svar förmedlade angriparen sin besvikelse på sociala medier och publicerade ett foto på sig själv som tränade med texten “Knäproblem, eller hur?” ackompanjerat av skrattande emojis. Men nu när transferfönstret i januari har öppnat kan vi se honom slutföra affären.

RELATED ARTICLES

Mest populär