Saturday, December 9, 2023
HemMMAJorge Masvidal säger att Leon Edwards kan få sin hämnd mot honom...

Jorge Masvidal säger att Leon Edwards kan få sin hämnd mot honom “om han sa till Dana White”

Amerikansk UFC stjärnfighter jorge masvidal ropade ut UFC-welterviktsmästarens bluff. ‘Street Jesus’ har inte varit med i en Octagon-kamp sedan han förlust mot Colby Covington på UFC 272. Fast masvidal har ett dåligt senaste rekord inne i Octagon, han är fortfarande en av de mest omtalade fighters. Han har förlorat 5 av sina senaste 8 strider. Ändå förblir han tillräckligt vass för att dra av sig mattan från Leon Edwards ord.

‘Gamebred’ har alltid haft ett ben att välja med ‘Rocky’. Allt detta går tillbaka till när jorge masvidal inför Darren Till i mars 2019. Båda kämparna var inblandade i en strid bakom scenen. “Street Jesus” gav en intervju efter kampen när Edwards frågade honom om att fixa matchdatumet. Masvidal svarade kanske, kanske inte.

Det här fick Edwards blev upprörd och han svarade med “Fu*k you”. Det räckte för att utlösa en kamp mellan båda krigarna.

DYK DYPARE

masvidal är för närvarande 12-9 i UFC och långt borta från ett titelskott. Medan Leon Edwards 12-2 är den nuvarande mästaren i weltervikt.

Jorge Masvidal känner att Leon Edwards tjafs är att fånga rubriker

‘Gamebred’ ångrade bara en gång från hela bråket, att händelsen fångades på video som blev viral. På samma sätt, även denna gång, delar han samma övertygelse. Enligt hans mening är hela uppropet inget annat än ett rubrikgrepp.

I en intervju med MMA Junkie på spanska sa han: “Det kallas bla, bla, bla. Killen är bokstavligen mästaren just nu. Om han berättade Dana White och UFC han ville slåss mot mig, UFC får det att hända så. Varför? För jag är den som säljer flest pay-per-views i hela den divisionen med ungefär fyra, fem gånger. Siffrorna finns där, bevisade.”

Enligt masvidal, Edwards ska inte fokusera på att kalla ut honom utan istället på att skriva på kontraktet om han vill det.

Dessutom har båda fighters sedan dess gått på olika karriärvägar. ‘Rocky’ har gjort anspråk på welterviktstiteln mot Kamaru Usman till allas förvåning. Medan masvidal har fallit av nåden.

Med Edwards Mot Usman 2 tittar på korten och rykten kring masvidal Mot Brännskadorser du dem någonsin vända mot oktagonen?

RELATED ARTICLES

Mest populär