Friday, February 3, 2023
HemMMAJorge Masvidal reagerar på förre rivalen Darren Tills potentiella sista kamp i...

Jorge Masvidal reagerar på förre rivalen Darren Tills potentiella sista kamp i UFC

jorge masvidal blev en sensationell fighter efter att han besegrat Darren Till. “Gamebred” var exalterad över att se sin tidigare motståndare testa sina färdigheter mot den sydafrikanska sensationen, Dricus Du Plessis på UFC 282. Paret kämpade mot varandra i en mellanviktsmatch på 185 lbs. Och Du Plessis skrattade sista åt Till men visade respekt för sin motståndare på presskonferensen efter matchen. Han avslöjade ett konstigt faktum som Till borde erkänna om han någonsin ville bli en mästare.

Men Masvidal påminde om sin kamp mot Darren Till efter UFC 282-matchen. Där kampen var tät utnyttjade Masvidal Tills lilla misstag. I slutändan var denna seger resultatet som gjorde Jorge Masvidal till en global stjärna i UFC.

Jorge Masvidal kommenterade Darren Till efter hans nederlag

jorge masvidal njöt av matchen mellan sin tidigare motståndare, Darren Till, och den kommande superstjärnan Dricus Du Plessis. ‘Gamebred’ delade sina känslor på Facebook och skrev “Good Fight.”

Vi skulle kunna betrakta detta som en återuppringning till Masvidals kamp mot Darren Till, trots att den var 3 år gammal på UFC Fight Night 147. Till var fansfavoriten när han tog sig an en yngre Masvidal, som var lika vild med sina drag. Han fick ett rent slag för att slå ut Till i andra ronden och överraskade alla i MMA-världen.

Även Jared Gordon noterade detta slagsmål inför sin match mot Paddy Pimblett på UFC 282. Och han ansåg sig vara underdog, liksom Jorge Masvidal, som kommer att överraska den favoritmotståndare.

Tyvärr kunde Gordon inte dra av sig en Masvidal eftersom Pimblett vann matchen baserat på domarnas beslut efter 5 ronder

Dricus Du Plessis hade några råd till sin motståndare

“Stillknocks” såg fräsch och redo ut på UFC 282:s presskonferens efter matchen. Du Plessis gjorde en brutal bakre naken choke och skadade Till för sin potentiella sista match. Efter en välförtjänt seger mot Darren TillDu Plessis kommenterade, “Jag tror att Darren bevisade att han är en otrolig fighter” “Men jag tror att om han vill göra något för att bli framgångsrik så måste han kämpa i weltervikt.”

Du Plessis sade artigt att mellanvikten inte var för Till. Och uttalade artigt sin åsikt att weltervikt är mer lämpat för Tills talanger.

Gillade du den vilda actionen på UFC 282 eller var det lite intetsägande?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär