Saturday, December 9, 2023
HemUfcJorge Masvidal erkänner sig skyldig för misshandel: Kommer Gamebred att avtjäna fängelse...

Jorge Masvidal erkänner sig skyldig för misshandel: Kommer Gamebred att avtjäna fängelse för att ha överfallit Colby Covington?

Incidenten utanför buren mellan Jorge Masvidal och Colby Covington har äntligen nått en lösning. Masvidal har erkänt sig skyldig till en förseelse av batteriladdning. Masvidal, 38, attackerade Covington utanför en restaurang i Miami i mars 2022. Attacken resulterade i skador på Covington, inklusive trasiga tänder och hjärnskakning.
Masvidal riskerar upp till 15 års fängelse, tillsammans med böter på 10 000 dollar.

Masvidal vidhöll sin oskuld tills i måndags tills domen föll. De har lagt ned två åtal för grovt våld och straffrätt. Masvidal och Covington var tidigare vänner; men de är bittra rivaler nu.

Masvidal erkände sig skyldig till den ensamma förseelsen batteriräkning personligen i Maimi. Åklagaren nämnde också Coby Colvingtons otillgänglighet i rätten. Covington vägrade att inställa sig i rätten även efter att ha gett alternativet. Det ska bli intressant att se den slutliga domen i fallet, om Masvidal kommer att avtjäna fängelse i 15 år eller betala böterna.

RELATED ARTICLES

Mest populär