Saturday, December 9, 2023
HemGolfJordan Spieth och hans fru Annie njuter av en bedårande stund med...

Jordan Spieth och hans fru Annie njuter av en bedårande stund med baby Spieth

2022 Hero World Challenge har börjat på Albany Golf Course på Bahamas. Fastän Tiger Woods inte deltar i tävlingen är han evenemangets attraktionscentrum eftersom han är värd. Men en annan person har nyligen tagit över show-stealer-platsen från GETEN, och det är ingen mindre än toddler till Jordan Spieth och hans fru Annie.

Den bedårande videon av barnet och hans pappa på golfbanan har blivit viralt. Krypa, noggrant analysera sin fars vingar, spela golf… ettåringen hade en hel dag på Albany Club under sin fars banpass.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av PGA TOUR (@pgatour)

Spieth och hans fru föddes den 11 november förra året och firade sin son Sammy Spieths första födelsedag. Och på nolltid kommer han att ta sitt första slag vid PNC Championship, PGA Tour Champions far-son-evenemang, med den trefaldiga majormästaren.

Spelar Jordan Spieth i det kommande PNC-mästerskapet?

PNC Championship är det inofficiella Tour-evenemanget. Och golfare med antingen en major titel eller en Players Championship-titel kan kvalificeras att spela med en av sina familjemedlemmar för att göra ett par i tävlingen.

Jordanien Spieth vann sin första major 2015 i Masters Tournament. Dessutom har han vunnit ytterligare två majors i sin karriär. Därför har han varit kvalificerad för att spela i PNC Championship under lång tid. Han har dock inte deltagit en enda gång förrän nu.

För 2022 års upplaga var Spieth en av de första mästarna som tillkännagavs som spelaren att delta i PNC Championship i Orlando i år. Och enligt PNC:s officiella hemsida kommer han att delta i fader-son-evenemanget med sin far, 60-åriga Shawn Spieth.

“Vi har velat vara en del av det ett tag”, sa en upprymd Spieth om att delta i det kommande evenemanget i december. “Och i år stämmer schemat.”

Noterbart kommer det att vara det enda Tour-sanktionerade evenemanget han kommer att spela i år efter Hero World Challenge.

Har den 1-åriga bebispappan en chans att vinna Hero World Challenge?

Spieth har roligt under träningspasset med sin son och fru vid intervallpasset för evenemanget som Tiger Woods värdar. Det hjälpte dock inte honom att ha en bra placering på topplistan. Efter två rundor har golfaren säkrat en 17:e plats på fältet för 19 spelare genom att göra totalt 4 över par.

Vinn eller förlora, Spieth hade njutit av sin tid på Albany Golf Club genom att leka med sitt barn. När tror du att han tar med sin son för att spela i PNC-mästerskapet?

RELATED ARTICLES

Mest populär