Wednesday, February 21, 2024
HemColorado BuffaloesJordan Seatons listiga "moderna" taktik godkänd när Deion Sanders får en smak...

Jordan Seatons listiga “moderna” taktik godkänd när Deion Sanders får en smak av sin egen medicin

Dag ett av den tidiga signeringsperioden avslutades med en överraskande twist—Jordan Seaton, det mycket hyllade 5-stjärniga Colorado-commit, avstod från att försegla affären. The National Signing Day-spektakel tog en oväntad vändning när Seaton, mitt i ökad förväntan, på en livesession på Instagram med Hayes Fawcеtt förklarade “I’m still a Buff” och senare delade ett kryptiskt meddelande på X.

Handlingen förtjockades när Seaton höll fotbollsvärlden på kanten och valde att inte trycka på hans nationella avsiktsförklaring. Kolumnisten Jason Whitlock, en högljudd kritiker av Deion Sander, grep ögonblicket, avlossade skott och påstod att Seatons manövrar speglar Sanders listiga rekryteringstaktik.

pic.twitter.com/nlt3ewIjda

— Jordan Seaton (@JordanSeaton_) 19 december 2023

Jordan Seatons försenade beslut är motiverat, säger Whitlock

Jason Whitlock tog till X för att uttrycka sina tankar och hävdade: “Jordan Seaton har hanterat rekryteringen exakt på det sätt som Deion ‘Prime Time’ Sanders skulle hantera modern rekrytering. Seaton auktionerar ut sig själv till högstbjudande och använde ett framträdande på Undisputed för att öka sitt Q-betyg, hävstång och värde.” Whitlock föreslog att Seaton utnyttjar sitt framträdande på “Odiskuterad” för att höja sitt marknadsvärde och locka till sig högre bud.

På ett allvarligt sätt har Jordan Seaton hanterat rekryteringen precis som Deion “Prime Time” Sanders skulle hantera modern rekrytering. Seaton auktionerar ut sig själv till högstbjudande och använde ett framträdande på Undisputed för att öka sitt Q-betyg, hävstång och värde. #MustBeTheMoney

— Jason Whitlock (@WhitlockJason) 20 december 2023

Intrigen kring Seatons rekrytering intensifieras och utmanar Deion Sanders rekryteringsförmåga. Seaton, rankad som nummer 11 i landet av 247Sports, åtog sig i Colorado för bara två veckor sedan. Emellertid väcker förseningen med att formalisera åtagandet frågor om det utvecklande landskapet för rekrytering av högskolefotboll.

Deion Sanders okonventionella rekryteringstaktik står inför granskning

Tidigare Colorado och NFL linebacker Chad Brown vägde in på Deion Sanders okonventionella tillvägagångssätt, och betonade de potentiella riskerna och belöningarna. Sandеrs, som antar vad han kallar en “40-40-20-formel”, fokuserar på att sammanställa ett team med 40 % överföringar på grundnivå, 40 % överföringar av examen och 20 % rekryteringar från gymnasiet. Sedan han tog ledningen i Colorado, har Sandеrs säkrat en imponerande 28 överföringar, vilket ger programmet en toppranking i överföringsklasser.

Läs mer: “Deions varumärke är fortfarande enormt starkt”: Coach Prime ersätter Colorados djupt rotade frågor för att hedra enormt löfte

Seatons rekryteringssaga tar en oväntad vändning när Maryland och Oregon enligt uppgift ger sig in i striden. The Ducks, som gör vågor med högprofilerade vändningar under den tidiga signeringsperioden, lägger till ytterligare ett lager av spänning till Seatons beslutsprocess. Jordan Seaton, rankad som nummer 9 övergripande utsikterna och nr 1 offensiv tackling i klassen 2024 enligt On3 branschranking, har en framstående position i Florida som nummer 4 spelare.

Även om undertecknandeprocessen inte har varit snabb, betonade Seaton allvaret i beslutet om en högskolestartare, och sa under en Instagram Live-session, “Soms att bara tänka och be på det… Just nu har jag inte riktigt någon -steg.”

När Deion Sanders navigerar i utmaningarna med sin okonventionella rekryteringsstrategi, väntar högskolefotbollscommunityt med spänning på lösningen av Jordan Seatons rekrytering – en berättelse om vändningar, vändningar och olikheter i moder. leg fotboll.

Inlägget Jordan Seatons listiga “moderna” taktik godkänd när Deion Sanders får en smak av sin egen medicin dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär