Tuesday, February 27, 2024
HemEzra FrechJordan Chiles mamma delar ett uppriktigt minne av sena farfars firande av...

Jordan Chiles mamma delar ett uppriktigt minne av sena farfars firande av gymnastiska prestationer

Jordan Chiles förlorade nyligen sin morfar, Gene Velasquez. Gymnasten, som tog silvermedaljen i damernas lagtävling vid OS i Tokyo, la upp en uppdatering på Instagram. I den erkände hon att hon inte kunde tro förlusten av en av sina mest framstående hejaklacksledare. Chiles erkände att hon kände att det var en dröm.

Amerikas favoritvideo idag

Jordan Chiles kastade sina Thanksgiving-planer åt sidan för att rusa till sin farfars sida efter att han landat på sjukhuset. Hon välkomnade starten på semestersäsongen med en presentkorg full av Jacques Torres-choklad. Med OS i Paris 2024 i horisonten sörjde Chiles hennes förlust. Hennes mamma, Gina, delade med sig av ett minne med sin kära bortgångna far.

En av Jordan Chiles största cheerleaders

Jordan Chiles delade en berättelse på Instagram med bilden som hennes mamma delade. Bilden hade Gene Velasquez som höll silvermedaljen som hans barnbarn vann i den japanska huvudstaden. Till det kom orden: “Min pappa var så stolt över @jordanchiles. Vi kom hem sent en kväll från en gymnastiktävling. När vi körde in på vår uppfart såg vi något vinka runt på gården. Det var en enda Gold #1-ballong bunden med en handvikt. Han ville att alla i grannskapet skulle veta.”

LÄS MER: Efter att Jordan Chiles misslyckats med att ta sig till världsmästerskapen, släpper OS-gymnastens mamma en verklighetskontroll

Jordan Chiles är väldigt nära sina morföräldrar på båda sidor. Med tanke på det drabbade förlusten henne särskilt hårt. Alla hennes morföräldrar är stora fans av hennes talang och dess uttryck inom gymnastik. Hennes mormor, Gloria Chiles, bosatt i Florida, gav röst åt hennes uppenbara stolthet över 22-åringen efter hennes silvermedalj i Tokyo. Förutom sina prestationer på mattan fick gymnasten även uppfylla en livslång dröm under Thanksgiving.

Bucket list-objekt skrapat av under Thanksgiving

Jordan Chiles fick representera OS i Macy’s Thanksgiving Day Parade. Hon dök upp tillsammans med Paralympians, Ezra Frech och Jessica Long. Chiles ville gräva i läckerheterna från Jacques Torres efteråt men var tvungna att avbryta det på grund av hennes farfars tillstånd.

“Sjukhus för min morfar”: Jordan Chiles Thanksgiving förkortas av hälsoproblem tvinga gymnasten att be för det bästa

Jordan Chiles hade en tid då hon ville sluta med gymnastiken. Hon flyttade till Texas för att träna med sin bästa vän, Simone Biles, under landisarnas vakande öga. Hennes mamma, Gina, flyttade också för att vara nära sin dotter. Tim, hennes far, ansluter sig till dem med jämna mellanrum men ringer fortfarande hem till Vancouver, Washington. Familjestöd är något hon räknar med. Hon ska se till att hedra sin farfar i Ljusstaden nästa sommar.

RELATED ARTICLES

Mest populär