Monday, February 26, 2024
HemBeyonceJordan Chiles häpnade över att dela Super Bowl Weekends Spotlight med "Queen"...

Jordan Chiles häpnade över att dela Super Bowl Weekends Spotlight med “Queen” Beyoncé

Gymnastikikonen Jordan Chiles NFL-spänning tar inte slut när som helst snart. Eftersom hennes älskade lag, Kansas City Chiefs, vann en fantastisk seger mot San Francisco 49ers i Super Bowl 58 i Las Vegas, firar hon det med full iver. Efter spektaklet på Allegiant Stadium, med Chiefs som överglänser 49ers på övertid, firandet frodas.

Jordan Chiles tog också till sitt sociala mediekonto för att visa sin upprymdhet när hon klubbade med en av de största sångarna och sångerskorna genom tiderna, Beyoncé. Vinnaren av Grammy Award gnistrade med sitt härliga framträdande under Super Bowl 58 i Las Vegas. Och Chiles var över månen och klubbade med Beyoncé.

Jordan Chiles sällar sig till Beyoncé i Chiefs segerfirande

Jordan Chiles tog till sitt officiella Instagram-handtag och lade om en fantastisk bild av Beyoncé genom sin IG-berättelse. Hon uttryckte sin spänning i bildtexten och nämnde: “Ahhhhh! Inte jag på samma post som drottningen.” Det ursprungliga inlägget hänvisar till en serie snaps som publicerats av den officiella Insta-sidan för medieorganisationen, @essencegu. Den publicerade flera bilder på vackra kändisar som gav dem den perfekta looken när de hade på sig glamorösa outfits. På samma sätt stal Jordan Chiles showen i Vegas med sin fantastiska svarta look.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Girls United (@essencegu_)

Inlägget uppdaterat av det officiella kontot för mediehuset Girls United innehöll de mest kända singer-songwriters och musiker som Beyoncé, Victoria Monét och Halle Bailey. Den 22-åriga panamerikanska gymnastiksensationen fick också sin specifika plats i inlägget och tog rampljuset på sociala medier.

Inläggstexten lyder: “Vi brukar göra detta senare i veckan, men vi MÅSTE gå in tidigt och göra en sammanfattning av damerna som stal showen i Vegas. Från full glam till atletisk streetwear, svep för att se de svarta kvinnorna som skapade våra flöden!”

Gör Super Bowl framträdande med stil

Den trefaldiga världsmästaren Jordan Chiles såg karismatisk ut i det senaste inlägget när hon lade stor kraft på att få den perfekta looken för NFL:s största evenemang Super Bowl 58. Jordan Chiles utstrålade självförtroende och stil med sin Super Bowl-look, iklädd en svart skinnjacka ihop med en vit crop top. Det såg både edgy och chic ut och lyfte hennes look med ikoniska glasögon.

Läs mer: Efter Chiefs Super Bowl-seger håller Jordan Chiles firandet vid liv i Vegas

Chiles rubricerade hennes inlägg, “Super Bowl redo”, och tog senare för att vårda Chiefs seger. Spänningen över Chiefs Super Bowl-triumf är smittsam, och kändisar njuter av det med enorm iver.

Inlägget Jordan Chiles Astounded to Share Super Bowl Weekend Spotlight With ‘Queen’ Beyoncé dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär