Sunday, February 25, 2024
HemUfcJon Jones avslöjar det enda tillståndet som kunde se honom förlora mot...

Jon Jones avslöjar det enda tillståndet som kunde se honom förlora mot UFC:s största utsikter Bo Nickal

Jon ‘Bones’ Jones anses av majoriteten av MMA-fans som den största mixed martial artist som någonsin prytt sporten. Jones är också den yngsta mästaren i UFCs historia och har aldrig förlorat inne i oktagonen förutom en diskvalifikationsförlust. Nyligen fick tungviktsmästaren själv lite beröm för en ung bock i mellanviktsdivisionen.

Amerikas favoritvideo idag

Bo Nickal är en av de mest lovande möjligheterna i mellanviktsdivisionen. Han gick med i UFC efter att ha tjänat ett kontrakt genom Dana Whites utmanarserie. Han har för närvarande 5 vinster och inga förluster, alla 5 vinster kommer i den första omgången. Nickal hävdade nyligen i en intervju att han kunde slå Jon Jones i en brottningsmatch. Nu har den obesegrade stjärnan fått ett överraskande svar på Nickal.

Jon Jones på Bo Nickal hävdade att han kunde slå Jones i en brottningsmatch

I början av sin karriär var Jones främst brottningsfokuserad, precis som Bo Nickal, när det kom till hans fightingstil. Men efter att ha gått med i UFC, antog Jones en mer väl avrundad och teknisk inställning till sina kamper. Han har kunnat fullända sin kampstil så mycket att ingen har kunnat lista ut hur han ska slå honom inne i oktagonen.

När Bo Nickal hävdade att han skulle slå Jones i en brottningsmatch, svarade Jones med, “Bo Nickal. Okej, fu***** älskar honom. Han använder vad han kan och bara fu***** dominerar. Och så slog han ut den där sista snubben med händerna.”

“Bones” avslutade med, “Han kunde förmodligen snubbe. Ärligt talat, jag är inte bäst på någonting. Jag är bara riktigt bra på att blanda ihop allt. Han skulle förmodligen kunna slå mig på en brottningsmatch.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA/UFC (@blackbeltmmaa)

Jon Jones gav kredit till Nickals brottning, och gick till och med så långt som att hävda att han kan förlora mellanvikten. 36-åringen var ödmjuk i sitt svar samtidigt som han till och med berömde den unga mellanviktens brottningstalanger. På samma sätt har Bo Nickal stor respekt för Jon Jones också.

Bo Nickals syn på “Bones”

Bo Nickal har pratat flera gånger om Jon Jones. Vi kan se från hans kommentarer att Nickal har mycket respekt för Jones, eftersom han påstod sig ha sett Jon Jones demontera människor inne i oktagonen. Nickal var säker på att Jones skulle säkra titeln mot Ciryl Gane tillbaka på UFC 285 och var stolt över att slåss på samma kort som mannen som han beundrade att titta på när han var yngre.

De två möttes också och hade en vänskaplig handgemäng där Jones verkade ha testat Bo Nickals brottning. Nickal hävdade att han stoppade nedtagningen och hävdade att eftersom det var brottning hade han en stor fördel. Bo Nickal sa att han skulle vilja efterlikna Jones kampstil i framtiden.

“Det skiljer männen från pojkarna”: Efter att ha sparring med Tyson Fury, går Tom Aspinall med Dana White i sprängningen av “Boxing Model” och dess initiativtagare

Jones är två viktklasser större än Nickal, så folk var med rätta skeptiska till Jones uttalanden. Om Bo Nickal och Jon Jones tävlade i en brottningsmatch, vem skulle du lägga dina pengar på? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär