Friday, February 3, 2023
HemBasketball"John Salley, Dennis Rodman och Mahorn kan inte ...": År efter att...

“John Salley, Dennis Rodman och Mahorn kan inte …”: År efter att ha bråkat med “Bad Boy”-kolvar, avslöjade Charles Barkley sanna känslor

NBA på 80- och 90-talet var mer fysiskt med slagsmål som bröt ut regelbundet. Det fanns lag i NBA som var kända för sin ryktbarhet och fysiska spel. De mest kända av dem var “Bad Boy” Detroit Pistons med sådana som John Salley, Dennis Rodman, Isiah Thomas, Bill Lambier, Isiah Thomas och Rick Mahorn. NBA-legenden Charles Barkley har nyligen avslöjat sina sanna känslor om det ökända Pistons-laget.

Bad Boys var kända för att vara ett av de smutsigaste lagen i NBA:s historia. De var också kända som en av de största, eftersom de gick till tre raka NBA-finaler och vann två i rad. Pistons använde sin kroppslighet för att tuffa upp motståndare och begränsa deras skicklighet. De var kända för att hamna i slagsmål, och de var inte rädda för att backa sina lagkamrater.

Charles Barkley spelar ner Pistons

För ett par veckor sedan tog Los Angeles Lakers emot Phoenix Suns. Och i fjärde kvarten utbröt ett bråk mellan de två lagen. DeAndre Ayton knuffades av Patrick Beverley, och de två lagen var tvungna att skiljas åt efter det. Spelet sändes av TNT, “Inside the NBA”-teamet täckte spelet och de pratade om bråket.

Charles Barkley gav sina tankar om kampen. Han sa att han inte gillar när folk slåss i slutet av spelet. Han föreslog att om de ville slåss skulle de göra det tidigare.

DYK DYPARE

Men han bestämde sig också för att ta ett skott på Bad Boy Pistons efter det. Han sa: “John Salley, Dennis Rodman och Mahorn kan inte slåss mot en slick. Lambier kan inte slåss. Han fick alltid stryk.”

Varför tog Chuck ett skott mot Pistons?

Förr i tiden började Chuck med Philadelphia 76ers, och han tog ofta emot Pistons. Men 1990 hamnade han i ett stort bråk med “Bad Boy” Pistons. Detta var en enorm match för Sixers, eftersom de hade en chans att vinna Atlantic-divisionen. Men det skulle inte bli lätt, eftersom Pistons var tvåfaldiga försvarande mästare.

Spelet var väldigt tufft från början, där båda lagen inte gav någon mark. Det var också några skärmytslingar i spelet som ledde till att flera spelare kastades ut. Men den största av dem kom senare i spelet, vilket resulterade i att ett totalbråk bröts ut. Chuck var också inblandad, och han slog flera slag samtidigt som han blev träffad.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär