Saturday, January 28, 2023
HemMMAJohn McCarthy tillrättavisade sin son, domare vid UFC 282, för "fel" beslut...

John McCarthy tillrättavisade sin son, domare vid UFC 282, för “fel” beslut med Paddy Pimblett Fight: “Jag trodde…”

Saturday Nights UFC 282 kommer att bli en av de mest kontroversiella händelserna i kampanjens böcker. Eftersom både main event och co-main event var fulla av tvivelaktiga resultat. Även om co-main event såg Paddy Pimblett stå segrande mot Jared Gordon. Enligt många var han den mer förtjänta fightern att vinna av de två.

Domarna kom till en helt annan slutsats. Bland många som uttryckte sin åsikt var John McCarthy och Josh Thomson. Dessutom slutade McCarthy till och med att diskutera beslutet med sin son.

Paddy ‘The Baddy’ vann sin fjärde raka match i befordran, sedan han gjorde sin debut. Även om det på pappret kan bli ett fantastiskt lopp, tror många tvivlare att han kommer att falla sönder inför en allvarlig utmaning från topp 10.

Vinsten över “Flash” var minst sagt inte nådig. Eftersom han betraktar sig själv som en av de största pay-per-view-dragningarna, måste han ta sig samman innan han möter en av de bästa kanonerna. Nu när en match-up med toppen av divisionen nu verkar ganska trolig. Frågan är fortfarande obesvarad, är han tillräckligt bra?

John McCarthy ger sina 2 cent på kampen

Det är säkert att säga att den tidigare UFC-domaren McCarthy vet ett och annat om sporten. Kanske är det därför han har lyckats få hundratusentals prenumeranter på sin YouTube-kanal. Tillsammans med den tidigare UFC-fightern Josh Thomson är han värd för en podcast som hänför stridssportevenemang och enheter.

I sin senaste video förklarar han hur hans tidigare arbetsgivare inte hade något att göra med resultatet. Domarna utses av Nevada Athletic Commission. Av samma anledning var UFC inte inblandad i resultaten.

Dessutom delade han också om hur kampanjerna fungerar. Han sa, “I slutändan vet de vilken riktning de ska gå och de vet vad de kommer att göra,”

Dessutom delade han ett intressant samtal han hade med sitt barn angående resultatet av co-main event. Han sa: “Min son var en av domarna och han frågade mig och jag sa att du hade fel. Jag trodde att Jared Gordon ville ha 29-28.”

Josh Thompson är inte imponerad av Paddy Pimblett

Thompson delade sina 2 cent på Paddy Pimblett. Även om “han kämpar hårt” har det inte sett tillräckligt med förbättringar som borde finnas där.

Han sa, “Jag har inte sett någon förbättring John sedan han kom in i UFC, inte en.” Punkens åsikt uppskattas av fansen eftersom han är en etablerad fighter.

Under sin karriär har han kämpat mot stora namn som Nate Diaz och Tony Ferguson. Håller du med om hans bedömning av Scouser?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär