Friday, February 3, 2023
HemWrestlingJohn Cenas okända karriärväg, som förvandlade honom till en kroppsbyggarmaskin

John Cenas okända karriärväg, som förvandlade honom till en kroppsbyggarmaskin

Det har funnits flera populära brottare förknippade med WWE. Men alla har inte levt ett legendariskt liv fyllt med flera unika verk. Men vi har en personlighet i brottningsbranschen som också strävade efter något annat som många av oss inte vet om.

Förutom att vara en Hollywood-skådespelare har John Cena också provat på bodybuilding.
Den unge Cena var fast besluten att bygga en karriär som kroppsbyggare. Men ödet har några andra stora planer för honom.

Som fans måste vi känna till varje aspekt av vår ikons liv. Och det här är en viktig fas av Cenas karriär under hans tidiga dagar.

Cena var ganska passionerad över sin kroppsbyggande karriär, och det är därför han till och med fann framgång i den. Det slutade dock med att han blev vår älskade brottare och hans fans måste vara tacksamma för det.

Cenas målmedvetna karriär inom bodybuilding

WWE:s ansikte började sin karriär som kroppsbyggare. Han har till och med en högskoleexamen i träningsfysiologi. Från detta kan man föreställa sig hans hårda hängivenhet för fitness.

Baby Cena föddes faktiskt i West Newbury, Massachusetts. Men som 21-åring bestämde han sig för att flytta till Kalifornien för att ägna sig åt bodybuilding.

Under sina tuffa dagar har han gjort olika arbeten för att försörja sig själv ekonomiskt. Men han var hängiven och flyttade därmed till “kroppsbyggandets Mecka.”

Han gick till och med med på det bästa gymmet där ute för att bygga upp sig själv som den bästa kroppsbyggaren. På grund av en kassakris var han tvungen att göra ströjobb som toalettstädning och annat. Men Cena har alltid varit en fighter, vare sig det är inne i ringen eller utanför den.

DYK DYPARE

Han stod fast vid sin “jobba hårt”-filosofi, men den begränsade fonden begränsade honom till att använda steroider som de andra brottarna. Därför deltog han i naturliga bodybuilding-tävlingar.

Hans karriär tog ett bra steg när han var med i en reklamfilm för Gold’s Gym. Tanken bakom det började bli känd inom bodybuildingvärlden. Men eftersom livet hade några andra planer fick han sitt erbjudande inom brottningsbranschen.

Vår älskade brottare, John Cena

Sedan hans ankomst till brottningsbranschen har Cena varit det kända ansiktet. Trots det visste många inte om hans kamp i hans tidiga liv. Men tidigare har det varit några läckta bilder som bevisar brottarens bodybuildingkarriär. På de bilderna ser han ut som en maskin.

Den solbrända kroppsbyggaren är ingen annan än vår älskade WWE-brottare. En 16-faldig världsmästare kommer dock inte ångra att han bytte karriär. Men vi vet, vår målmedvetna mästare skulle ha uppnått betydande höjder om han ens var en kroppsbyggare.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär