Friday, February 3, 2023
HemWrestlingJohn Cenas före detta fästmö Nikki Bella hade en gång en fullständig...

John Cenas före detta fästmö Nikki Bella hade en gång en fullständig sinnesförändring om sitt äktenskap med John Cena

John Cena är en av de mest populära WWE Superstars som någonsin har prytt den kvadratiska cirkeln. Marquee-stjärnan har vunnit allt som finns att vinna i WWE och har registrerat sig som en legend inom sporten. Ända sedan debuten 2002 har han varit en toppstjärna.

Förutom att vara en av de högst rankade superstjärnorna i företaget, har Cena också haft en produktiv dejtinghistoria. Cena är allmänt känd för att ha dejtat flera kvinnliga superstjärnor under sin tid på företaget. Den mest ikoniska är dock hans förhållande till före detta WWE Divas Champion, Nikki Bella.

John Cena och Nikki Bella var förlovade med varandra från 2017 till 2018, tills de bestämde sig för att göra slut, dagar innan deras bröllop. Deras separation kom som en chock, och flera fans som skickade paret blev hjärtbrutna.

Uppbrottet kom dock som ett resultat av deras olika åsikter om deras äktenskap. Även om Nikki Bella, långt före deras förlovning och äktenskap, tvivlade på sitt bröllop. Paret hade ett förhållande 2013.

Men 2014, under ett avsnitt av Total Divas, ventilerade Nikki Bella ut till Cena angående hennes rädsla för problem efter äktenskapet. Hon sa att hon, Natalya och Tyson Kidd bråkade efter deras äktenskap, även efter att ha varit ett par så länge, och det bröt hennes självförtroende.

Hon sa, “Nattie och TJ skrek och skrek på varandra. Jag tog tag i Nattie och drog bort henne. Och så frågade jag Nattie och hon försökte slå runt. Hon sa till mig att de skulle skiljas. Jag ska erkänna, att se dem gå igenom allt detta gör att jag inte vill vara gift.”

WWE Hall of Famer sa vidare, “Jag skulle hellre vara lycklig tillsammans än att ha det här papper som binder oss.” Men Natalya och Kidd skilde sig aldrig och är fortfarande starka. Medan Cena för närvarande är gift med Shay Shariatzadeh, medan Nikki Bella har knutit sina knutar med Artem Chigvintsev.

Varför skilde sig Nikki Bella från John Cena dagar innan deras bröllop?

WWE Power-paret Nikki Bella och John Cena bröt upp bara några dagar innan deras bröllop, på grund av en berättigad anledning. Medan Cena friade Nikki Bella på WrestleMania 33 och ville gifta sig med henne, hade han andra planer.

Att bli pappa var aldrig en del av Cenas planer. Nikki Bella ville dock alltid bli mamma. Medan Cena senare hade gått med på att bli pappa, kände Bella att han pressades. Sålunda ledde skillnaden i deras åsiktsläge till deras slutliga separation.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär