Friday, December 8, 2023
HemNewsJohn Cena, populär för osjälviska gester, anklagad för att försöka riva Randy...

John Cena, populär för osjälviska gester, anklagad för att försöka riva Randy Ortons karriär för WWE Supremacy 2006: “Försöker skicka ett meddelande till alla”

Ett av de största namnen i underhållningsbranschen, John Cena är en sann legend. Cena startade från ingenting i branschen och steg till toppen. En av de största personligheterna, Cena, var mycket inflytelserik under sin tid i företaget.

Efter att ha haft en av de mest dekorerade karriärerna i företagets historia. Cenationens ledare försökte sig på andra jobb. Han slutade som proffsbrottare på heltid och gick med i Hollywood för att bli skådespelare på heltid. Men efter att ha kämpat lite är han nu en integrerad del av branschen. Cena har nu medverkat i flera högprofilerade filmer.

Kenn Doane hade några chockerande nyheter att dela om John Cena

Kenn Doane, en tidigare medlem av den manliga cheerleading-fraktionen i WWE, Spirit Squad pratade en gång med SEScoops.com och avslöjade stora kontroversiella uttalanden om flera tidigare och nuvarande WWE Superstars. I en tidigare artikel hade vi täckt hur Kenn Doane hade avslöjat Mickie James tillstånd efter hennes uppbrott med John Cena.

DYK DYPARE

Under sin intervju med SEScoops.com avslöjade Doane ytterligare något mycket okänt för allmänheten. Den tidigare Spirit Squad-medlemmen avslöjade hur John Cena en gång försökte få Randy Orton avskedad. Han sade att när Cena var klar med att hårdna Carlito. Doane kontaktade Cena angående dessa.

Till vilket Cena svarade att folk borde veta hur man håller vikten. Doane sa: “Men oavsett när John väl lugnat ner sig frågade jag honom vad det var med att han gnällde och annat skit som sa att folk måste hålla sin egen vikt här och lite hur han kom till att Randy blev avstängd och sa att han försöker släppa Randy för att skicka ett meddelande till alla att de alla kan få sparken lika enkelt.”

Randy Orton stängdes av redan 2006, efter att han ertappades med att röka marijuana bakom scenen. Men efter att ha avtjänat sin avstängning och inte fått sparken återvände Randy Orton senare till företaget. Men Cena är känd för sin osjälviska gest, och den här typen av beteende som kom från honom var oväntat.

Fd WWE Superstar och MCU-skådespelare spränger John Cena för hans gimmick

Även om John Cena är en älskad WWE Superstar, har han haft sina problem med flera WWE Superstars. Under en intervju med Wrestling Inc, tidigare WWE Superstar och MCU-skådespelare, sprängde Batista John Cena för hans gimmick.

Han sa att han inte brydde sig om buo från fansen angående hans karaktär, och att han bara vill underhålla sina fans. Djuret avslöjade vidare att han bara vill underhålla fansen och inte bryr sig om utmärkelserna eller olika t-shirts. Batista gick i pension efter att ha förlorat mot Triple H på WrestleMania 35.

RELATED ARTICLES

Mest populär