Thursday, November 30, 2023
HemWrestlingJohn Cena ombads en gång att kommentera Nikki Bellas förföriska dansuppträdande med...

John Cena ombads en gång att kommentera Nikki Bellas förföriska dansuppträdande med sin numera man Artem Chigvintsev

Nikki Bella och John Cena var ett av de mest diskuterade paren i WWE. De dejtade ett tag innan de separerade. Nikki Bella är för närvarande gift med sin Dancing with the Stars-partner, Artem Chigvintsev.

Men en gång var den 16-faldiga världsmästaren på utställningen för att se sin före detta fästmans prestation. Men den veckans dansföreställning av Bella och Chigvintsev var en förförisk sådan som gjorde Cena en man med få ord.

2017 var Nikki Bella en av kändisarna som deltog i den 25:e säsongen av “Dancing with the Stars”. Hon dejtade John Cena vid den tiden, och hennes danspartner var hennes nuvarande man Artem Chigvintsev.

I vecka tre gjorde de dansformen, Wienervals, på låten Love on the Brain, som Bella sa var “en förförisk dans, särskilt i början.”

‘The Cenation Leader’ satt i publiken för att se hennes uppträdande den veckan. Han blev säkert chockad när han såg dansen. Efter att föreställningen var över ringde programledaren Cena på scenen och frågade hans syn på Bellas dans.

Nikki Bella sa snabbt till Cena: “Jag älskar dig.” Dessutom sa Cena, “Jag tycker att det var kryddigt. Jag tyckte det var spännande och jag tycker att det var sexigt, jag tyckte det var oräddt. Det är varje anledning till att jag älskar dig.”

Cena fortsatte sedan skämtsamt till Chigvintsev för att slå honom, men skakade hans hand och gratulerade honom för en fantastisk prestation. Det överraskade också domarna genom att se Bella och Chigvintsev göra denna dansform på nationell tv.

Alla, inklusive domarna och Cena, applåderade Nikki Bella för att hon oförskräckt framförde wienervalsen. Hon fick 21 poäng av 30 av domarna. Men de eliminerade henne i avsnittet av Dancing with the Stars den 30 oktober 2017.

John Cena fick Nikki Bella att skriva på ett 75-sidigt kontrakt för att bo med honom

Cena och Bellas förhållande är känt av de flesta människor runt om i världen. Även det faktum att den 16-faldiga världsmästaren hade gjort flera regler för Nikki Bella att följa. Enligt artikeln i The Richest fick han den tvåfaldiga Divas-mästaren att skriva på ett 75-sidigt kontrakt för att flytta in hos honom.

Cena förklarade anledningen och sa: “Bara någon sorts sak där jag skulle skyddas i händelse av en katastrof. Hon [signed it]helt utan tvekan, och det fick mig att må superdåligt, vilket jag borde ha gjort, men det fick mig också att inse och det här var tidigt i vårt förhållande.”

DYK DYPARE

Han tillade: “Det fick mig att inse ‘det här är en ung kvinna som jag inte borde låta komma ur mitt liv’. För när hon säger “Jag är med dig för att jag älskar dig, här är beviset på att jag fortfarande skulle vilja vara här.”

Anledningen till att John Cena bad Bella flytta in hos honom är att de hade hektiska tidsscheman. Dessutom ville han visa henne hur mycket seriös han var med Bella.

RELATED ARTICLES

Mest populär