Wednesday, February 1, 2023
HemWrestlingJohn Cena kommer att paras ihop med en 35-årig Hollywood-skådespelare för sin...

John Cena kommer att paras ihop med en 35-årig Hollywood-skådespelare för sin kommande film

Efter att ha gjort ett stort inflytande i Hollywood genom att spela som Peacemaker i DCEU, är John Cena på en annan resa. Sedan övergången som skådespelare från en WWE-superstjärna är den 16-faldiga världsmästaren upptagen med att få nya projekt.

På samma sätt är han redo att starta 2023 med ett nytt filmprojekt. En 35-årig Hollywoodstjärna kommer att följa med honom som medskådespelare i den här filmen.

Nyligen delade Herald Sun en artikel som täcks av Geo TV och skrev om en ny film med John Cena och Zac Efron i huvudrollerna. Den nya filmen kommer att heta “Ricky Stanicky”, som släpps i februari 2023. Skådespelarna och filmteamet är inställda på att åka till Melbourne för att filma hela filmen.

Invånarna i Kensington fick ett brev om att använda sina hem för inspelningen. Filmningen pågår vi i tre dagar och personerna som accepterade förfrågan, skickade ett brev tillbaka om övervägandet.

Filmens officiella sammanfattning löd: “Fyra tonårsvänner skapar en fiktiv karaktär, Ricky Stanicky, för att få dem ur klibbiga situationer. Det är en lögn som pojkarna tycker är oemotståndlig, och den fortsätter att komma väl till pass i deras vuxna liv.”

Den tillägger, “Men när deras partner blir misstänksamma, tvingas de anlita en urtvättad, självdestruktiv skådespelare för att få ‘Ricky’ till liv med fruktansvärda, men lustiga konsekvenser.”

Peter Farrelly regisserar hela filmen, som kommer att göras i Melbourne under en åttaårsperiod. Dessutom har Baywatch-skådespelaren tidigare arbetat med Farrelly i filmen 17 Again.

Det skulle vara fantastiskt att se “The Cenation Leader” i en komedifilm igen skulle vara fantastiskt. Senast vi såg Cenas bästa komediroll var i Trainwreck. Därför kommer fansen säkert att älska den här filmen.

DYK DYPARE

John Cena kommer tillbaka till WWE senare denna månad på SmackDown

Inför fredagens avsnitt 9 december 2022 av SmackDown Variety delade en rapport om John Cena som återvänder till WWE. Returen kommer i avsnittet av det blå varumärket den 31 december 2022.

WWE delade nyheterna på Twitter medan SmackDown sändes. De skrev, “Markera dina kalendrar, @JohnCena kommer tillbaka till #SmackDown den 30 december! Du vill inte missa det!”

Senast Peacemaker-stjärnan dök upp i WWE var på RAW i juni. Det var hans 20-årsjubileum för WWE och han höll ett hjärtrörande tal medan han talade till fansen. Dessutom hade han en match i WWE för ett år sedan mot Roman Reigns om den universella titeln.

Markera dina kalendrar, @John Cena kommer tillbaka till #Slå ner den 30 december!

Du vill inte missa det! pic.twitter.com/bVaiAz6rkd

— WWE (@WWE) 10 december 2022

Det kommer att bli ett fantastiskt ögonblick för John Cena att ta upp WWE-universumet när han går in i det nya året. Dessutom kan vi också ta reda på om han kommer att ha en match på WrestleMania 39 eller inte.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär