Saturday, December 9, 2023
HemWrestling"John Cena Instagram Has Been Hacked": John Cenas Instagram blir "Greatest Meme...

“John Cena Instagram Has Been Hacked”: John Cenas Instagram blir “Greatest Meme Page of All Time”, fans glada och roade

John Cena sa alltid meningsfulla ord om WWE under sina kampanjer. Fansen på arenan och hemma som tittade på hans kampanjer lärde sig flera värderingar, och många har hedrat dem.

Den 16-faldige världsmästaren gör fortfarande samma sak på sin Twitter, men det är inte fallet på Instagram. Cenas Instagram-konto är alltid samtalsämnet för det kryptiska inlägget, som det han delade nyligen.

För några timmar sedan delade John Cena ett inlägg på Instagram om vilda djur. ‘The Cenation Leader’ delar alltid inlägg på Instagram utan någon bildtext. Hans inlägg är öppna för fansen att tänka på vad bilden handlar om.

I sitt senaste IG-inlägg delade Cena en vildfotograf i en tyst pose och tog bilder. Under tiden finns det två noshörningar som har ägnat sig åt en reproduktiv aktivitet bakom fotografen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av John Cena (@johncena)

Det finns ingen giltig förklaring till varför Cena delade den här bilden. Han delar mest bilder som är relaterade till aktuella scenarier runt om i världen. Cenationsledaren vet bara varför han postar dem vet innebörden bakom inläggen.

Men en gång under 2018 delade Peacemaker-skådespelaren orsaken bakom sina kryptiska Instagram-inlägg. Han berättade orsaken på Ellen Show när programledaren frågade varför han inte håller en bildtext.

Cena sa: “Jag fick höra av WWE att jag var tvungen att ha ett Instagram-konto. Och jag finns redan på Facebook och på Twitter och jag är ganska maxad här. Jag vet inte om jag kan göra något annat. (De sa) ‘Nej, du måste ha det’. De säger till mig att de måste säkra namnet. Jag tänkte “okej om jag måste göra det så kommer jag att göra det på mitt sätt”.

Fansen har roliga reaktioner på den senaste Instagram-bilden på John Cena

Ingen förväntade sig ett sådant här inlägg från att John Cena delade på sociala medier. Men när han delade det här inlägget fick fansen också några roliga reaktioner på detsamma.

DYK DYPARE

“John vad fan ska vi egentligen lära oss av det här? 😂”

“Åtminstone kämpar noshörningarna aktivt mot utrotning”

“Noshörningen använder det förbjudna “du kan inte se mig”-draget mot kameramannen”

“nu är det här vad jag kallar innehåll”

“Romantiska ögonblick kan missas om du inte är medveten om att kärlek finns runt omkring dig. 😂”

“Breaking News: John Cena Instagram har blivit hackad”

“John varför”

“😂😂😂 han såg inte det hända 😕😂”

“😂😂😂John cena fick ingen kyla”

“Detta är definitivt min nya tapet”

“John chillllll”

“Största memesidan genom tiderna”

“Kan du inte se mig?”

“Du kan inte ta bort det om du inte är kameramannen på bilden som missade all action! 🤣”

RELATED ARTICLES

Mest populär