Saturday, December 9, 2023
HemNASCARJoey Logano tar en brutal grävning på NASCAR för Kurt Busch Snub...

Joey Logano tar en brutal grävning på NASCAR för Kurt Busch Snub – “Speciellt när han blev skadad…”

Under den senaste prisceremonin i Nashville, 2022 års mästare i NASCAR Cup Series, fick Joey Logano frågan om sitt förhållande till den nyligen pensionerade Kurt Busch. Han tillfrågades också om han tyckte att NASCAR borde ha hedrat Busch för hans bidrag till sporten genom åren. Logano svarade på frågorna samtidigt som han till synes tog en grävning på NASCAR.

Logano uppgav, “du vet att min relation med Kurt är en konkurrent… När jag kom in som nybörjare var Kurt en av få personer som faktiskt pratade med mig. För mig sa det mycket om hans karaktär och jag fick umgås med honom under åren… Vad jag skulle säga är hans engagemang i förarens rådgivande råd, han var den mest påverkande personen… Speciellt när han blev skadad, han var all in, typ… Han tog den tiden för att verkligen utveckla vår sport. Visar för mig en sann mästare, en sann Hall of Famer. Som du sa, vi borde ha hedrat honom ikväll…”

För att förtydliga vad Logano hade sagt, utvecklade journalisten Kelly Crandall i en separat tweet. Hon nämns, “Joey Logano säger att han glömde att nämna Kurt Busch och erkänna Buschs karriär under hans tal. Det var något Logano sa att sporten borde ha gjort ikväll.”

Varför var Kurt Busch tvungen att dra sig tillbaka från racing på heltid?

23XI Racings förare var tvungen att meddela sin pensionering mestadels på grund av hjärnskador från kraschen på Pocono Raceway.

Efter sin krasch gjordes Busch ut ur bilen och tävlingen. Allt eftersom dagarna gick undrade alla om han skulle komma tillbaka. Men efter konsultationer och regelbundna kontroller från sina läkare beslutade veteranföraren att sluta och fokusera på sin hälsa framför allt annat.

Under den senare delen av den här säsongen meddelade Busch äntligen att han lämnade sporten han älskade samtidigt som han gav ett tårögd uttalande. Vad NASCAR borde ha gjort, var att åtminstone ge honom en liten ära under prisutdelningen. Men eftersom det inte skedde gjorde Logano sitt uttalande där han nämnde att sporten borde ha gjort något under prisutdelningen.

RELATED ARTICLES

Mest populär