Sunday, February 25, 2024
HemDustin PoirierJoe Rogans 200 miljoner dollar värda satsning får offentligt godkännande från Elon...

Joe Rogans 200 miljoner dollar värda satsning får offentligt godkännande från Elon Musk och Robert F. Kennedy Jr. – “Du måste låsa in dem …”

Joe Rogan har fått en stämpel för sin enormt populära podcast! UFCs färgkommentator och komiker är värd för podcasten JRE (Joe Rogan Experience), som lades till av Spotify till sin exklusiva podcast-linje i en enorm affär som tillkännagavs 2020! Flytten fick Rogan att säkra en rapporterad $200 miljoner för att vara värd för sin podcast på plattformen.

Med en enorm mängd fans och regelbundna lyssnare har Rogans show nyligen fått ett godkännande från 2024 års presidentkandidat, Robert F. Kennedy Jr! Enligt Kennedy har Rogans podcast gett ett välbehövligt alternativ till det vanliga “informationsekosystemet”. Och hans godkännande upprepades av en annan populär gäst från tidigare avsnitt av programmet och teknikmogulen, Elon Musk!

Joe Rogan och hans podcast får offentligt stöd från Robert F. Kennedy Jr. och Elon Musk

Robert F. Kennedy Jr. har varit gäst i JRE-podden tidigare. Han gjorde ett framträdande i avsnitt nr. 1999 av showen, och var involverad i en passionerad diskussion om olika ämnen med Rogan. Detta fick podcast-värden att proklamera sitt stöd för politikern genom att säga “Jag gillade verkligen att prata med honom. Det som verkligen är viktigt är hans arbete som miljöjurist…”

Och Kennedy har nu svarat in natura genom att offentligt uttala sitt stöd för Rogans podcast! Under ett tal nyligen sa Kennedy, “Den enda grupp som jag klarar mig riktigt dåligt med är babyboomarna, jag borde klara mig riktigt bra med dem eftersom de är människorna som minns Camelot och Kennedy-eran, men de har ett funktionshinder som är att de bara får sina nyheter från ABC, NBC, CNN, MSNBC och The New York Times.”

Därför uppmanade han sina unga supportrar att, “Och på något sätt, om du är ung och du har föräldrar, måste du låsa in dem någonstans och få dem att lyssna på en Joe Rogan-podcast.”

NU — RFK Jr säger att babyboomers behöver lyssna på mer Joe Rogan & Less Legacy Media pic.twitter.com/ghWCuyxOFD

— Chief Nerd (@TheChiefNerd) 28 januari 2024

Kennedys kommentarer betonade generationsklyftan i mediekonsumtion, och pekade på inflytandet från vanliga nätverk. Han lyfte fram ungdomars beroende av långa intervjuer och poddsändningar för kritiskt tänkande, vilket antydde behovet av att utsätta äldre generationer för olika mediekällor.

Hans kommentarer fick också stöd från Elon Musk, som twittrade som svar på videon av talet, “Han har rätt”. Konvergensen av stöd från både Kennedy och Musk förstärker effekten av Rogans podcast i att utmana traditionella vanliga medier att tillhandahålla information till allmänheten!

Och Rogan har också proklamerat sitt stöd för Musk tidigare för att ha tillhandahållit en plats för den “vilda” delen av internet och stöd för yttrandefrihet!

Rogan berömde Elon Musk för hans agerande kring Twitter

Internet, enligt Joe Rogan, har genomgått betydande förändringar, och utvecklats från ett utrymme för obegränsade uttryck till en mer reglerad och censurerad miljö. Han tillskrev denna förändring i ett tidigare avsnitt av JRE till statlig intervention,

Han var dock full av beröm för Elon Musk, en självutnämnd förespråkare för yttrandefrihet, som spelade en avgörande roll när han köpte Twitter och enligt Rogan, “Och tills Elon köpte Twitter, var vi lite jävla eftersom det var inte ett ställe där man bara kunde prata skit…”

Sammanfattningsvis, Rogans perspektiv på sociala medieplattformar understryker internets föränderliga natur och det stöd han har fått från offentliga personer som Rober F. Kennedy Jr, framhäver hans unika position i det nuvarande medieklimatet!

Läs mer: Kampsportsnörden Joe Rogan är övertygad om att detta är den mest dödliga stridssporten på grund av denna anledning

Inlägget Joe Rogans $200M Worth Venture får offentligt godkännande från Elon Musk och Robert F. Kennedy Jr. – “You Need to Lock Them Up …” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär