Saturday, December 9, 2023
HemBoxingJoe Rogan tror att det finns dåliga nyheter för Francis Ngannou om...

Joe Rogan tror att det finns dåliga nyheter för Francis Ngannou om Tyson Fury gör detta i en revansch – “Det är förmodligen en annan kamp”

Francis Ngannou chockade världen när han släppte Tyson Fury i ‘The Battle of the Baddest’. Fury ansågs vara den överväldigande favoriten innan kampen. Ngannous prestationer ledde dock till att han förlorade på grund av ett kontroversiellt delat beslut samtidigt som han fick stöd från kampsportvärlden. Joe Rogan, UFC-kommentator och värd för JRE (Joe Rogan Experience) podcast, var också högljudd om bedömningen som visades och delade sitt stöd för Ngannous prestation.

Och i avsnitt nr. 2063 av JRE med Dwayne ‘The Rock’ Johnson, bröt Rogan ner hur Fury nu kan vända på steken mot Ngannou! Diskussionen mellan de två männen rörde en potentiell rematch mellan Ngannou och Fury. Rogan hade en intressant syn på justeringarna “The Gypsy King” kan göra i sitt spel för att hämnas förlusten!

Joe Rogan avslöjar justeringar som Tyson Fury behöver för Ngannou-revansen

Tyson Fury och Francis Ngannous kamp präglades av den överraskande skicklighet och kraft som Ngannou visade. Han fångade Fury med en vänsterkrok i den tredje omgången och släppte mästaren till duken. Fury återvände på fötterna men tillbringade resten av kampen på vakt mot värmen som kastades i hans väg.

Trots att kampen inte var om en titel, tystade Ngannous prestation alla hans tvivlare. Och många fans i stridsidrottsgemenskapen kallade beslutsförlusten en bluff eftersom de tyckte att Ngannou gjorde tillräckligt för att vinna. Joe Rogan sprängde också en domare som var inblandad i kampen för sitt “jävla upprörande” resultatkort.

I podcastavsnittet övervägde Johnson två perspektiv på revanschen: ett där Fury inte behövde slåss mot Ngannou igen och det andra som betonade mästarmentaliteten. Rogan erkände Furys mästarstatus, men föreslog: “Jag tror att han verkligen underskattade Francis. Och jag vet inte hur hårt han tränade för Francis.”

Rogan noterade också att Fury tenderade att prestera betydligt bättre i rematcher. Han sa: “Jag tror att om han nu vet vad han står emot, och han bara boxar, bara boxar med en verklig förståelse för konsekvenserna av att göra ett misstag, tror jag att det förmodligen är en annan kamp.”

Han noterade också att om Fury förlitar sig mer på hans jab och tekniska färdigheter, kommer revanschen se väldigt annorlunda ut än deras första möte. Hittills har det inte kommit några officiella bekräftelser angående en revansch. Men Francis Ngannou har gjort det klart att han är villig att slåss mot Fury igen!

Ngannou vill ha Oleksandr Usyk ur vägen för sin revansch

Francis Ngannou har siktet inställt på en revansch med Tyson Fury efter deras senaste boxningsmatch. Trots att han tog Fury till ett delat beslut, tror Ngannou att han vann kampen och vill hämnas sin förlust. Medan han har skrivit på med PFL, tänker Ngannou gå tillbaka in i buren nästa år men prioriterar Fury-revansen.

Han sa till TMZ, “När det gäller just nu känner jag att det finns många alternativ för mig, men jag vill välja klokt, och jag skulle gå på revansch först.”

Furys kommande match med Oleksandr Usyk är redan i arbete, men Ngannou hoppas på ett tidigare möte. Kamerunen avslöjade också: “Om Usyk kan kliva ut och låta mig slåss mot Fury, kommer jag att slåss mot Fury. Då låter jag dem göra vad de än gör.”

Om revanschen inte blir av är Ngannou öppen för att återvända till MMA och boxning i slutet av 2024. Förväntan på ett andra möte mellan Ngannou och Fury lägger till intriger i berättelsen mellan de två männen.

Tror du att revanschen mellan Fury och Ngannou kommer att se annorlunda ut än deras första match? Varför eller varför inte? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär