Sunday, December 3, 2023
HemUfcJoe Rogan och Daniel Cormier förundras över en galen prestation från Alex...

Joe Rogan och Daniel Cormier förundras över en galen prestation från Alex Pereira Post Jiri Prochazka vinner på UFC 295 – “Det är galet att tänka vad den här mannen har gjort”

Alex Pereira är din nya mästare i lätt-tungvikt! Efter en intensiv match med Jiri Prochazka på UFC 295 knep Pereira titeln med ett stopp i andra omgången. Fightern lyckades ta ut Prochazka med sina ökända och brutala krokar, och även efter matchen blåste hans liv fortfarande sinnen utanför buren.

Vi bevittnade alla Pereiras ståuppkraft på UFC 295. Hans kickboxningsmästerskap är något Joe Rogan har talat om tidigare, och det stämmer fortfarande. Med Rogans egna ord är “Poatan” en “specialist” när det kommer till att vara en briljant kickboxare som gör det i UFC. Nu ansluter sig Daniel Cormier till färgkommentatorn för att förundras över Pereiras lysande karriär.

Daniel Cormier och Joe Rogan imponerade med Alex Pereira

Det finns inget enkelt sätt att säga det än att bara säga det. Det är inte lätt att göra det i UFC. Fighters ägnar år åt att nå professionella segrar för att komma in i befordran. Och Pereira har gjort detsamma. Men ingen ny fighter har avancerat i befordran så snabbt som UFC:s stenansikte-emoji har gjort.

Nyligen tog Cormier och Rogan en stund att reflektera över hans karriär i organisationen. Överraskande nog har fightern inte kämpat så många matcher som man kan förvänta sig av en mästare i två divisioner. Och det är en imponerande bedrift oavsett hur du lägger den där ute.

Joe Rogan skiljer “Poatan” från alla andra

Rogan är en djup observatör av all kampsport. Oavsett om det handlar om brottning eller Muay Thai, så vet podcastern och färgkommentatorn allt. Och han ser en fighter i Alex Pereira som är helt annorlunda än alla andra. En sann specialist i sin egen rätt.

“Jag vet inte hur långt kan jag fortfarande kämpa” – Alex Pereira gör en oväntad bekännelse om sin framtid efter att ha vunnit LHW-titel från Jiri Prochazka på UFC 295

RELATED ARTICLES

Mest populär