Wednesday, February 28, 2024
HemUfcJoe Rogan lämnade överraskad som en annan UFC MW efter Sean Strickland...

Joe Rogan lämnade överraskad som en annan UFC MW efter Sean Strickland avslöjar av far

Under det senaste avsnittet av Joe Rogan Experience blev den 56-årige UFC-färgkommentatorn chockad. Rogan bjöd in den obesegrade mellanviktsfightern Joe Pyfer i sitt senaste avsnitt och diskuterade fighterns liv. Hela samtalet var uppriktigt och fullt av inspiration. Rogan blev dock chockad när Pyfer beskrev sin barndom och övergreppen han utsattes för från sin far.

Pyfer är inte den enda UFC-fightern som har kommit ut och delat sitt barndomstrauma med fansen. Tidigare har den nuvarande mellanviktsmästaren Sean Strickland också delat med sig av sina erfarenheter och fått uppskattning från fansen. Låt oss ta reda på vad 27-åringen säger om sitt liv.

Joe Pyfer kommer ut och delar med sig av sin berättelse om en orolig barndom

‘Bodybagz’ är ett av de snabbast växande namnen i divisionen och är för närvarande obesegrade i UFC. Medan 27-åringen kan verka oslagbar inne i Octagon, är hans historia utanför värd att lyssna på. Hans senaste framträdande i Joe Rogans podcast gjorde det möjligt för honom att dela sina berättelser. Rogans podcast är känd för att ta upp unika personligheter och berättelser, och Pyfers berättelse är inte annorlunda.

Under podcasten sa Pyfer: “Du vet, det här är ögonblicket just nu då jag får inse att jag står inför någon som har gjort det. Du har hört så många historier, så många galna saker. Och du vet att min historia definitivt inte finns där med de galna sakerna, eller hur? Men min historia, jag är unik. Och brorsan, sedan den tiden jag har haft mitt minne, minns jag att jag fick huvudet trampat, fick stryk, skrek på, smällde, förnedrad, bara nedgången, sa att du aldrig kommer att bli någonting.

Även om Pyfer har haft en strikt uppväxt är han just nu en formidabel motståndare inne i Octagon. Den 27-årige mellanviktsfightern klättrar snabbt uppåt i graderna och har blicken riktad mot titeln. Fightern har redan vunnit sina tre senaste matcher i UFC. Vem kommer han att möta härnäst?

‘Bodybagz’ är redo att ta sig an Jack Hermansson härnäst

UFC mellanviktsfighter Pyfer var i nyheterna nyligen efter att han tillhandahållit videobevis i JRE-podden om att han slog Francis Ngannous slagrekord. Videon visar att efter fyra försök fick han 170 218 enheter, vilket är 31,7 % svårare än Ngannou. Medan fansen kan diskutera rekordet, är Pyfer fokuserad på sin nästa kamp mot Jack Hermansson.

27-åringen är för närvarande orankad i divisionen men kommer att ställas mot den 10:e rankade fightern. Han har ett imponerande rekord i MMA och har deltagit i 14 matcher och vunnit 12 av dem. Hans sista fight var mot Abdul Razak Alhassan, och han vann kampen via submission i den andra omgången. Med Pyfer som imponerar på alla med sina stridsfärdigheter, kommer han att kunna fortsätta sitt vinnande löp? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Läs mer: UFC News: Joe Rogan tillkännager “Fight Companion”-detaljer efter att ha missat UFC 297-kommentaren

Inlägget Joe Rogan Left Surprised as Another UFC MW After Sean Strickland Reveals by Father dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär