Wednesday, December 6, 2023
HemMMAJoe Rogan kallar Donald Trumps tidigare POTUS presidentskap "galen" men pekar ut...

Joe Rogan kallar Donald Trumps tidigare POTUS presidentskap “galen” men pekar ut en “bra” sak med det

Joe Rogan hade tidigare pratat om Donald Trump flera gånger på sin podcast. Podcastaren kastade lite mer ljus över hans motvilja i systemet och den tidigare amerikanska presidenten, i det senaste avsnittet av JRE, med en poddkollega, Kurt Metzger.

Rogan bjöd in programledaren för “Can’t Get Right with Kurt Metzger” till avsnitt #1903. Podcastarens motvilja mot Donald Trump stänkte överallt under samtalen. Dessutom kallade Rogan till och med systemet galet för att han höll Trump som president.

Joe Rogan trodde att systemet var galet

Nyligen, i avsnitt #1903 av “The Joe Rogan Experience”, bjöd den 55-årige UFC-kommentatorn in standup-komikern, författaren och podcastaren Kurt Metzger. Med tanke på Joe Rogans attraktion mot politik var samtalet avsett att gå i riktning mot Donald Trump.

Rogan kallade systemet “bananer” för att ha valt någon som Trump. Han sa: “Det enda som är bra med att någon som Trump ens kan bli president. Vilket är så galet. Det visar bara hur bananer systemet verkligen är.”

Därefter anslöt sig Metzger i enlighet med Rogans åsikter. Han gjorde en kommentar om personer som höll fast vid förhoppningar om hjälp från systemet. Men tyvärr fanns det ingen hjälp att komma. Rogan instämde i tron ​​att det inte fanns någon hjälp för folket.

Metzger berömde sedan Candace Owens för att ha fått Trump att erkänna sitt fel. Han sa: “Jag ger det till Candace Owens vid en intervju med Trump, där hon tog upp Eric Snowden och Julian Assange. Trump sa att han är som din, ja, det borde jag ha gjort. Jag har aldrig ens hört talas om att Trump sa att jag borde ha gjort något annorlunda. Som om det är fantastiskt att få det ur honom.”

DYK DYPARE

Värden för JRE höll med om en analogi. Han sa, “Det är en av de där om han gjorde det, vem fan vet vad som skulle ha hänt. Det är som att en kung tar en tur i en cabriolet genom Dallas ögonblick.”

Varför Donald Trump inte kommer att vara på JRE

I en intervju, avslöjade Rogan att han inte var en Trump-supporter på något sätt, form eller form. Dessutom sa han att han hade möjlighet att ha Trump på sin show, mer än en gång. Utan tvekan avvisade podcastaren honom.

Joe Rogan säger att han har tackat nej till flera erbjudanden om att ha Donald Trump på sin podcast:

“Jag vill inte hjälpa honom. Jag är inte intresserad av att hjälpa honom.” pic.twitter.com/Cd6A3b4asf

— Omräkningen (@therecount) 5 juli 2022

Rogan tillade vidare att han inte ville hjälpa honom. Han sa: “Jag vill inte hjälpa honom. Jag är inte intresserad av att hjälpa honom.” Han gjorde det extremt tydligt att han inte skulle underhålla politikern på JRE.

Vad är dina tankar om Joe Rogans tro? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär