Saturday, January 28, 2023
HemMMAJoe Rogan gjorde ett "uttalande" istället för att ställa en "fråga" när...

Joe Rogan gjorde ett “uttalande” istället för att ställa en “fråga” när han sa “Conors urin skulle smälta USADA-cupen” säger Chael Sonnen

De Conor McGregor och Joe Rogan nötkött verkar lägga till nya karaktärer. UFC-ikonerna befinner sig i centrum för uppmärksamheten i MMA-världen på grund av deras kommentarer. Nyligen, Chael Sonnen sagt sitt om UFC-kommentatorns kommentarer om “The Notorious” som påstås ha tagit prestationshöjande droger.

“Mystic Mac” är en av de mest uppmärksammade fighters i stridssportens historia och hans handlingar ger olika reaktioner från fansen och intressenterna. Liknande, Joe Rogan har gjort sig ett namn i UFC-världen genom att vara stjärnkommentator.

Nötköttet mellan de två ikonerna har fått människor att ta parti i dramat. Nyligen hade UFC-veteranen något att säga om situationen som delar stjärnorna.

Conor Mcgregor och Joe Rogans kommentarer framkallar ett svar

“The American Gangster” Chael Sonnen hade mycket att säga om sin tolkning av Rogans kommentar. I sin YouTube-video, Sonnen förklarade sin syn på Rogan och hans gäster. Chael sa “Joe sa något i sin tur och jag tror att jag till och med ordagrant citerar “Att Conors urin skulle smälta USADA-koppen”. Och Joe sa det mer i ett uttalande än han gjorde i frågeformen och Derek sa ja, det ser verkligen ut som att han är inne på något som är spektakulärt.”

Dessutom, tillade UFC-legenden, “USADA har protokoll att hålla utkik efter som jag ska dela detta med dig eftersom jag personligen gick igenom dem och en sak när jag skulle återvända från sporten är att USADA ville ha en tid för att testa mig.”

Chael Sonnen förklarar Conor McGregors USADA-situation

Chael Sonnen hade sin beskärda del av att hantera USADA. UFC-veteranen lade fram sin syn på USADA-tester och förklarade sin hållning för tittarna. Sonnen sa, “Nu kanske ni känner till den regeln som den som Conor står inför. Jag visste inte att det var regeln, och det var så här jag lärde mig om regeln och jag minns vad USADA sa om telefonen.”

“The American Gangster” pratade vidare om sin erfarenhet av “regeln”. De sa helt enkelt: ‘Vi vill veta att du inte åkte på steroidsemester.’ Det är villkoren. Det var väldigt vettigt för mig.” han lade till.

Detta drama mellan två UFC-ikoner skapar verkligen uppståndelse i media. Den här gången fick ämnet “Bad Guy” att dela sina åsikter om ämnet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär