Sunday, December 10, 2023
HemBoxingJoe Rogan avslöjar tydligt fusk under Tyson Fury vs. Francis Ngannou, kallar...

Joe Rogan avslöjar tydligt fusk under Tyson Fury vs. Francis Ngannou, kallar Daylight Robbery av ex-UFC-mästare- “I Watched It 3 Times”

Francis Ngannou gjorde en historisk prestation mot Tyson Fury i “The Battle of The Baddest”. Och Joe Rogan har kommit ut för att stödja MMA-fightern trots hans förlust i kampen. Ngannou gjorde sin professionella boxningsdebut i matchen. Experter från kampsportvärlden hade inte gett honom någon chans i matchupen.

Men Ngannou visade att alla hade fel när han släppte Fury i den tredje omgången och kontrollerade mitten av den kvadratiska cirkeln under större delen av kampen. Ngannou förlorade dock kampen på domarnas styrkort. Nu, i ett nytt avsnitt av JRE (Joe Rogan Experience), har Rogan hävdat att Fury fick extra tid för att återhämta sig av domaren. Och han har kommit ut för att stödja Ngannous prestation!

Joe Rogan kommer ut mot kontroversiell räkning för Tyson Fury i Ngannou-kampen

Francis Ngannou, den tidigare UFC-mästaren i tungvikt, chockade världen när han släppte Tyson Fury i deras senaste “superkamp”. Fury, WBC-mästaren i tungvikt, ansågs vara massfavoriten som ledde fram till matchen. Men Ngannous kraft, som ledde honom till toppen av UFC:s tungviktsdivision, visade sig vara för mycket för boxaren att hantera.

Ngannou tappade Fury med en vänsterkrok i den 3:e ronden. Fury lyckades återhämta sig och ta sig upp från golvet innan 10-räkningen var klar. Resten av kampen såg Ngannou dominera clinchen och mitten av ringen. Men trots att han landade de hårdare skotten, förklarades Fury som vinnare via ett delat domslut. Ett resultat som inte passade Joe Rogan.

I det senaste avsnittet av JRE nr. 2056 satte sig Rogan med trollkarlen, David Blaine. Konversationen berörde Fury vs. Ngannou-kampen där Rogan avslöjade att han tror att Fury fick extra tid att återhämta sig. Medan han undersökte videon av knockdownen påpekade Rogan: “Så titta på räkningen, 12345, han är uppe, 678, så han kom upp till 10, och det var 22 sekunder innan de återkopplar.”

Rogan påpekade vidare att Fury förblev nere i cirka 22 sekunder innan han återkopplade, vilket tydde på att han fick ytterligare återhämtningstid. Rogan trodde att Ngannou vann kampen och ansåg att det var en “extraordinär prestation i stridssportens historia”, med tanke på att Ngannou hade noll boxningserfarenhet och stod inför en av de största boxarna någonsin, Tyson Fury. Han föreslog också att “När det kommer till skada, jag tittade på det, jag tittade på det 3 gånger, och i mitt sinne vann han kampen.”

Rogans kommentarer återspeglar känslorna från många fans runt om i världen. Och podcast-värden har också smällt domarna för denna fight!

Rogan tror att domarna som gjorde mål i Ngannou vs. Fury-beslutet borde få konsekvenser

Joe Rogan, UFCs färgkommentator, berömde Francis Ngannous prestation i sin boxningsmatch mot Tyson Fury. Matchen slutade med en förlust med delat domslut, där en domare gjorde det till förmån för Ngannou, en annan för Fury och en med bred marginal för Fury.

Rogan, tillsammans med många andra, trodde att Ngannou borde ha vunnit. I ett annat avsnitt av JRE med Elon Musk, Rogan var rasande över att döma kampen. Han sa: “Han vann på den ena domarens poängkort, och den andra domaren, som borde hamna i fängelse, hade 96-93 för Tyson Fury, vilket är fan jävla skandalöst.”

Han påpekade att Ngannous brist på boxningserfarenhet gjorde hans prestation ännu mer imponerande. Rogan tror att kampens vändpunkt inträffade när Ngannou gjorde en knockdown i den tredje omgången, överraskade Fury och förändrade matchens dynamik. Trots det kontroversiella resultatet har Ngannou fått beröm för sina boxningskunskaper och sin spänst.

Det återstår att se om Francis Ngannou kommer att spela om Tyson Fury nästa gång. Eller om den före detta MMA-fightern kommer att sikta på andra tungviktsboxare i framtiden.

Tycker du att Francis Ngannou borde ha vunnit avgörandet mot Tyson Fury? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär