Friday, December 1, 2023
HemMMAJoe Rogan avslöjar sensationellt att nästan kosta Elon Musk hans "NASA-tillstånd" efter...

Joe Rogan avslöjar sensationellt att nästan kosta Elon Musk hans “NASA-tillstånd” efter två timmars whisky och blunt

UFC kommentator Joe Rogan har delat sin beundran för Elon Musk vid ett flertal tillfällen. Miljonärvärden för JRE är ett fan av Musks arbete och delade sin entusiasm för Musks köp av Twitter. Men Rogan kostade nästan Musk hans NASA-tillstånd en gång.

Rogan har varit värd för Musk tre gånger i JRE. Deras aktiviteter i ett av dessa segment slog nästan allvarligt tillbaka på Musk. Podcastaren dök djupare in i händelsen under ett nyligen avsittande avsnitt av JRE.

Joe Rogan kostade nästan Musk hans NASA-tillstånd

I avsnitt #1903, av The Joe Rogan Experience, var Rogan värd för stand-up-serien Kurt Metzger. Rogan startade showen genom att påpeka hur djupt Metzger rökte upp. Rogans gäst fick ett intressant svar på hans observation.

Metzger sa att Elon Musk var en framgång eftersom han rökte gräs på Rogans show. Paret skrattade av den lustiga observationen, men Rogan tillade att det inte var sant. Metzger fortsatte med skämtet och argumenterade för sin sak och sa att Musk faktiskt rökte på programmet och att han var väldigt rik.

Intressant nog lade 55-åringen till lite bakgrundshistoria relaterad till händelsen. Han sa: “Jag fick nästan bort honom från NASAs högsta godkännande. Vi drack whisky i ungefär två timmar innan vi slog till.

Rogan och Metzger diskuterade sedan hur marijuana var lagligt i vissa stater, men inte i andra. Rogan tillade att det var lagligt i Kalifornien och att Musk bekräftade det med honom. Men paret noterade hur California State lag och federal lag var två olika saker.

DYK DYPARE

Rogan sa att eftersom NASA hade ett problem med incidenten, per definition, var det regeringen som hade ett problem med det. Rogan ogillade också hur marijuana var federalt under schema 1, vilket betyder att regeringen inte erkände att det hade medicinska fördelar.

Vad Howard Bloom berättade för Rogan om NASA och Space X

Under ett samtal med Howard Bloom pratade Rogan om NASA och Space X. Bloom berömde Space X för att ha utvecklat återanvändbara raketer. Han tillade hur politiker involverade sig i frågor om NASA och hur deras planer verkade ekonomiskt ologiska.

Bloom sa att NASA fördelade miljarder på fel områden och att det inte fanns tillräckligt att spendera på områden som behövde mer fokus. Bloom rekommenderade att låta privata företag lägga bud på rymdsatsningarna. Han sa, “Elon kommer att ta in det för en tiondel av kostnaden. Elon har utvecklat … alla sina raketer för ungefär två miljarder dollar.”

Enligt Bloom spenderar NASA runt 30 miljarder dollar där Musk spenderar två. Rogan frågade om politikerna kunde diktera forskarna vid NASA att utveckla dessa icke-hållbara metoder framför de ekonomiskt lönsamma. Bloom svarade jakande på Rogans frågor.

Vad tror du att NASA nästan återkallar Musks tillstånd? Och vad tycker du om avslöjandena från Bloom till Rogan? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär