Sunday, December 10, 2023
HemUfcJoe Rogan anklagade en gång Alex Pereira för "sanktionerat fusk" över en...

Joe Rogan anklagade en gång Alex Pereira för “sanktionerat fusk” över en aspekt i Israel Adesanya-kampen

Alex Pereira kan vara en av de mest hänsynslösa fighters i UFC:s historia. “Poatans karriär kan ha varit kort i UFC, men han har gjort viktiga ljud över UFC-världen som en formidabel fighter. I sina sex matcher under UFC-fanan har “Poatan” redan besegrat formidabla före detta mästare samt förtjänat det eftertraktade mellanviktsbältet och tittar nu på det lätta tungviktsbältet.

Pereira är tänkt att leda UFC 295-evenemanget med Jiri Prochazka. Båda kämparna kommer att möta varandra för titeln i lätt-tungvikt. Mitt i ståhej, påminns vi om att Joe Rogan en gång anklagade Pereira för fusk. låt oss ta reda på vad Rogan har sagt.

Joe Rogan kallade en gång Alex Pereira som ett systematiskt fusk

Alex Pereiras sociala medier innehöll ett foto den dagen han gick in i oktagonen för att möta Israel Adesanya för tredje gången på UFC 281. På bilden tippade Pereira vågen till rejäla 211,4 pund. Detta markerade betydande 26,4 pund över viktgränsen för mellanviktsmästerskapet, och det är möjligt att han var ännu tyngre när han tog sig in i buren på natten för UFC 281-kampen.

Joe Rogan på denna analys vid den tiden ansåg att Pereiras tekniker var systematiskt fusk. Medan han pratade med Steve-O sa Rogan “Han kommer verkligen över det mellan matcherna. Och han har svårt att göra 185. Det är en tjur- sak. Det är i princip sanktionerat fusk. Det är det verkligen. Men, alla gör det.

Rogan tillade vidare ”(Israel Adesanya) gör det knappt, När Izzy flyttade upp för att slåss mot Jan Blachowicz i lätt tungvikt vägde han 194, vilket är galet eftersom Blachowicz är en gigantisk lätt tungviktare. Blachowicz är en stor mäktig kille.”

Rogan hävdade att Pereiras viktminskning inte är meningsfull eftersom han är mycket större för sin division. nere i samtalet hade Rogan hävdat att denna viktminskningsprocess kunde bli ett hinder för honom i framtiden.

Rogan var bekymrad över Pereiras karriär

Joe Rogan längre ner i samtalet sa att denna viktminskning kan vara outhärdlig för Pereira i det långa loppet eftersom han är större än de flesta fighters där ute. Det bör noteras att Rogan uppgav detta faktum när Pereira var i mellanviktsdivisionen.

Rogan sa “Han är så stor för viktklassen, vilket verkligen sliter ut dig, den viktminskningen,” sa Rogan. “Det är en stor viktminskning. Och med brottning kommer han att få problem. Eftersom han inte är en grappler, det är inte hans starka sida. Och han blir bättre på att kämpa, men när Izzy tar dig till marken och Izzy kontrollerar dig, är det inte hans starka sida heller.”

Vad tycker du om Joe Rogans uttalande om Alex Pereira? Berätta för oss i kommentarerna nedan

RELATED ARTICLES

Mest populär