Saturday, December 2, 2023
HemNFLJoe Burrow utanför säsongen, men här är vad bengaler behöver göra för...

Joe Burrow utanför säsongen, men här är vad bengaler behöver göra för att stanna i slutspelsloppet

Joe Burrow kastade touchdowns och tjänade på en megaaffär den här säsongen. Cincinnati Bengals stigande stjärna gick från nybörjarvibbar till den högst betalda maestroen i ligan, och skrev på en häpnadsväckande kontraktsförlängning på 275 miljoner dollar bara några dagar innan säsongsstarten. Men här är plottvisten: det verkar som att Lady Luck bestämde sig för att kasta en kurva på Burrow. Trots den rejäla lönechecken spelar han en omgång sidlinjen.

Den brännande frågan: Kommer bengalerna att bära bördan av Burrows bänktid? Svinskinnssagan utspelar sig, och bengalerna står vid ett vägskäl. Vad är deras spelbok för att slå den där slutspelsbiljetten utan deras guldarmade quarterback? Låt oss krypa ihop oss och dissekera bengalernas spelplan.

Dance of Dragons: Joe Burrow, Bengals och andra halvan uppsving

Torsdagskvällens uppgörelse mot Baltimore Ravens var inte precis ett måste för Cincinnati Bengals, men låt oss inse det, bakslaget 34-20 förvandlade deras slutspelsväg till en uppförsbacke, särskilt med deras huvudman Joe Burrow som tog en träff som slå hårt.

Förlusten lämnade Bengalerna på 5-5, 0-3 i divisionen och kysste adjö till alla drömmar om en tredje raka AFC North-krona. Vägen framför? En drakdans med Steelers i vecka 12 och 16, och en tango på hemmaplan med Browns vecka 18. Körsbäret på toppen? De har NFL:s Mount Everest som sitt återstående schema. Sex av sju motståndare har ett vinstrekord.

Tillför salt till såren, Bengals O-line har inte riktigt nått de höga tonerna de förväntade sig, trots att de fick Orlando Brown Jr. under lågsäsongen. Deras löpspel har fått ett Mixon-beroende, och passningsspelet har stått för jävla spel med Tee Higgins på skaderapporten. Även på den defensiva sidan spelar bengalerna en omgång “stoppa löpningen” och det börjar kännas som ett brutet rekord.

Det verkar som att Bengalernas spelbok behöver en remix. De måste skaka av sig den förlusten som om det vore en linjeback på en blixt. Kan bengalerna studsa tillbaka? Spänn fast dig för andra halvan av säsongen är på väg att bli vild!

QB gåta: Bengaler möter strid i uppförsbacke utan stjärnsignal

För att ta sig till slutspelet måste bengalerna sopa de tre matcherna mot sina norra rivaler, Steelers, Ravens och Browns. Det är som ett gräskrig, och bengalerna måste komma överst för att spänna sina playoffmuskler.

Nu, om de hanterar affärer mot Colts och Cardinals men snubblar bara en bit norrut, blir det vilt. De kan bli tvungna att vara skurkaktiga på vägen, möta antingen Jacksonville eller föra värmen till Kansas City. Det är en uppgörelse i rutnätet, och du vet att vinna på vägen inte är för svaghjärtade.

I ’88, drog Niners av en Super Bowl W efter en 6-5 start. Och låt oss inte glömma att Steelers från 2005 satte upp det med åtta raka vinster och knep Lombardi Trophy i Super Bowl XL efter att ha startat med 7-5. Men här är haken. Båda dessa lag hade sina stjärna QBs som satte skotten, något som bengalerna håller tummarna för. Så, kan bengalerna dra en kanin ur hjälmen? Det är ett långt skott, men i NFL, där varje given söndag är ett nytt kapitel, säg aldrig aldrig. Dags att kasta tärningen, Cincy – låt oss förvandla den här plottvisten till en comebackhistoria för evigheter!

RELATED ARTICLES

Mest populär