Sunday, December 10, 2023
HemNFLJoe Burrow gav blandad hand när Ja'Marr Chase återvänder för Cincinnati Bengals

Joe Burrow gav blandad hand när Ja’Marr Chase återvänder för Cincinnati Bengals

Joe Burrow skulle ha blandade känslor när han såg Bengalernas skaderapport vecka 11. Två av hans mest pålitliga soldater, WR Ja’Marr Chase och WR Tee Higgins har två olika statusar när den stora matchen mot Ravens närmar sig. Medan Chase ser lovande ut för veckans match, tack vare hans förra veckans prestation, kan detsamma inte sägas om Tee Higgins.

Förra veckan gjorde han, trots oron kring Chase, ett märkbart bidrag mot texanerna. Ack! Det räckte inte för laget att registrera en vinst. Nu, när mer osäkerhet hägrar det Burrow-ledda laget, kan det kosta Bengalerna på fjärde plats mot AFC North-tabelltopparna.

Joe Burrow missar Tee Higgins

I skaderapporten för vecka 11 som släpptes av bengalerna deltog WR Tee Higgins inte i träningspasset på tisdagen. Det berodde på hamstringsskadan som har berört fotbollsspelaren ett tag nu. På grund av detta var han inte med i truppen mot texanerna, som bengalerna förlorade med 27-30.

Följaktligen återspeglas hans status på den officiella lagrapporten som specificerad, vilket kan skapa problem för Joe Burrow och Co. Dessutom verkar DE Sam Hubbard ha en sämre bandbredd och tränade inte på flera dagar, på grund av oron kring hans fotled. .

Samtidigt kom Ja’Marr Chase och hans tillbaka till laget efter ett allvarligt problem som tillförde lite positivitet till laget. Förra veckans match garanterade dock inte detsamma. Men bengalerna kommer att se fram emot hans expertis i sitt nästa spel. Det ska bli intressant att se den lånledda sidans nya strategi för att undvika ytterligare ett nederlag med knappa marginaler under sin kommande helg.

RELATED ARTICLES

Mest populär