Sunday, February 25, 2024
HemNBAJimmy Butlers ryktade romans med Shakira blir påmind av värmefans månader efter...

Jimmy Butlers ryktade romans med Shakira blir påmind av värmefans månader efter att ha erkänt vänskap

Jimmy Butler är för närvarande borta från lövträet på grund av en återförvärrad fotskada han ådrog sig för några dagar sedan. Trots hans fortsatta frånvaro klarar sig Heat fortfarande ganska spektakulärt runt grundserien på fjärde plats i Eastern Conference med 19 vinster och 13 förluster. Men förutom att vilja veta när Butler kommer tillbaka till laget har fansen väckt en annan debatt.

Amerikas favoritvideo idag

I ett socialt media nyligen ifrågasätter inläggsfans giltigheten av den ryktade romansen mellan Jimmy och den colombianska popstjärnan Shakira. På tråden spekulerar de i vad som hände fel och kommer med några intressanta slutsatser!

Har Shakira “vänzon” Jimmy Butler?

På Reddit kan NBA-spekulationerna bli vilda. I en nyligen publicerad tråd väckte användaren u/garret126 upp romantikryktena mellan de två. Han ställde en enkel fråga i diskussionen och skrev: “Blev Jimmy Butler vänzonerad av Shakira?”

Fick Jimmy Butler en vänzon av Shakira?
byu/garret126 inheat

Han utvecklade tråden genom att lägga till: “Sista slutspelet och lågsäsongen fanns det rapporter om att Shakira och Jimmy Butler såg varandra. Nu ingenting. Men de följer fortfarande varandra på Instagram. Vad hände?” Under eftersäsongen gick det flera rykten om att Shakira och Butler sågs. Den främsta anledningen bakom dessa rykten var att Shakira dök upp vid domstolen i många av Miamis hemmamatcher, tillsammans med sina barn.

Sedan hennes officiella split och efterföljande biff med ex-Gerard Pique, kopplades popstjärnan först till Formel 1-GETEN Lewis Hamilton under det stjärnspäckade Maimi Grand Prix. Därefter rann spekulationerna om henne och Jimmy på nätet. Men i en intervju med Rolling Stone förtydligade Butler, “Bara för att folk umgås betyder det inte att någon dejtar. Men det ger alla något att prata om, så ni tar det och kör med det. Hon är väldigt, väldigt cool, och det är allt jag har!”

Men fansen kommer inte att sluta clowna den sexfaldiga All-Star!

Fans fortsätter att spekulera om Butler och Shakira

Ett fan påpekade fallet där Jimmy gick emo och sa: “Varför tror du att Jimmy blev emo?” möjligen menar att han gjorde det på grund av förhållandet. Och en annan användare vid namn ‘Whole_Wallaby_4018’ trodde att utseendet var anledningen och kommenterade: “Hon gick förmodligen efter att hon såg den här skiten”. Ett fan hade en intressant observation: “Jimmy slog till och slutade. Källa: lita på mig bror”.

Ett annat fan resonerade med en möjlig lösning för alla och sa: “De umgicks och konton på sociala medier gjorde att det var något som det inte var. Plus att jag tror att han redan har en kvinna.” Samtidigt fick ett fan en reaktion som var till skillnad från andra, “Jag följer sport, inte idrottares personliga liv. varför skulle jag bry mig?”

Vad tycker du om Shakira och Jimmy Butler? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär