Saturday, December 2, 2023
HemNASCARJimmie Johnson-fans gläds när Legacy MC tillkännager signerad merch-utdelning till två lyckliga...

Jimmie Johnson-fans gläds när Legacy MC tillkännager signerad merch-utdelning till två lyckliga vinnare

Det är den tiden på året gott folk! Det enda ljusa och lysande ljuset under den dystra lågsäsongen är möjligheten att ta emot avundsvärda samlarföremål att stolt visa upp i läktaren nästa år. Spännande nog, den här gången handlar det om sjufaldige Cup Series-mästaren Jimmie Johnson.

Fans av den legendariska racerbilen fick en härlig överraskning när Legacy Motor Club, delägt av Johnson, erbjöd signerade varor på sitt inlägg på sociala medier.

Missa inte chansen att få tag på Jimmie Johnson t-shirts!

Åsynen av passionerade fans som viftar med rutiga flaggor och bär varor från sina favoritracerbilar har fört arvet från NASCAR vidare under alla dessa år. Förarna och deras fans är sammankopplade på ett sätt som inte liknar någon annan populär sport i landet. T-shirts, muggar, affischer och till och med kolvar finns tillgängliga, både med nuvarande och tidigare racingikoner.

Men de mest eftertraktade inkluderar en personlig touch av förarna själva. Under de senaste dagarna har Legacy Motor Club tillkännagett presenter av exklusiva varor. Från Erik Jones till före detta Richard Petty, förare associerade med racingteamet har entusiastiskt deltagit i dessa efterlängtade gratis samlartävlingar. Och nu var det lagägaren Jimmie Johnsons tur.

Legacy MCs sida för sociala medier förklarade, “Vi är här för att förgylla din måndag med TVÅ chanser att vinna en Jimmie Johnson-signerad LEGACY MOTOR CLUB tee.” För att bli den lyckliga vinnaren behöver du bara följa en uppsättning enkla steg. De inkluderar att följa sidan och Jimmie Johnson på sociala medier, gilla och dela inlägget igen och ange önskad storlek på t-shirtarna.

Med några enkla uppgifter kan du snart bli den stolta ägaren av en äkta Jimmie Johnson-memorabilia! Självklart väckte inlägget otyglad entusiasm och helhjärtat deltagande.

Vem skulle inte vilja ha signerad merchandise från racing GOAT?

7 titlar, 35 pole positioner och 83 tävlingsvinster, inklusive de fyra kronjuvelerna i Daytona 500, Brickyard 400, Coca-Cola 600 och Southern 500. Jimmie Johnsons otroliga prestationer gör honom utan tvekan till en av de största NASCAR-förarna av all tid.

Det var knappast förvånande när hans fans trängde sig i kommentarsfältet för att förklara sin beundran för föraren tillsammans med deras favoritprodukter. Ett fan som hyllade känslorna och skrev: “Behöver en medelstor tröja från getens lag”.

Andra kunde inte tacka Johnson och Legacy MC tillräckligt för denna otroliga chans. “Jag går in för mediet. Tack så mycket för denna möjlighet. Jimmie är bara så cool!” Vissa fans gick till och med in på uppdrag av sina vänner och familj. “Min son skulle bara bli hedrad. Medium är hans storlek. Tack för möjligheten.”

I slutändan sammanfattade detta Jimmie Johnson-fan exakt spänningen hos hela racingcommunityt vid detta tillkännagivande, “NEEEEED THE JIMMAY MERCH (medium)”

Dale Earnhardt Jr avslöjar den mindre kända sidan av Jimmie Johnson när han skickar ett viktigt meddelande till NASCAR

RELATED ARTICLES

Mest populär