Wednesday, February 28, 2024
HemHouston TexansJim Harbaugh återförenar Justin Herbert med tidigare Chargers QB-coach Shane Day

Jim Harbaugh återförenar Justin Herbert med tidigare Chargers QB-coach Shane Day

Med de senaste rapporterna på Twitter, ser det ut som en bra affär för både Jim Harbaugh och Justin Herbert såväl som för Chargers som helhet. Harbaugh samlar all beprövad tränarstab för att förbereda sig för sin första snålhet med Chargers. Tidigare Chargers passspelskoordinator och QB-tränare Shane Day kommer tillbaka till LA.

#Chargers tar tillbaka Shane Day som QBs tränare på Jim Harbaughs tränarstab, säger källor. Day var med #Texans den här säsongen efter att ha tjänstgjort som passningskoordinator och QB-tränare för Justin Herbert 2021-22. Herbert är ett stort fan. pic.twitter.com/hXb6WVzE4r

— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) 8 februari,

Shane Day fungerade som senior offensiv assistent till Houston Texans den här säsongen. Han arbetade tidigare med Justin Herbert 2021-22 under Brandon Staley och Joe Lombardi innan Kellen Moore anställdes. Enligt källor är Herbert ett stort fan av Day, så det ser ljust ut för Chargers än så länge.

Inlägget Jim Harbaugh återförenar Justin Herbert med tidigare Chargers QB-coach Shane Day dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär