Wednesday, February 21, 2024
HemChristopher BellJGR avslöjar Unified Interstate Batteries Paint Scheme över deras Cup Series Lineup;...

JGR avslöjar Unified Interstate Batteries Paint Scheme över deras Cup Series Lineup; Fans lämnade käft

“W-scheman”, skrev ett fan efter den officiella avtäckningen av Joe Gibbs Racing Toyotas. Efter det nedslående nedfallet 2023, och förlorade sina enda fyra sista förare tidigt på grund av ett katastrofalt mekaniskt fel, går Joe Gibbs och Co. in i 2024 med vikten av en ny sponsor.

Teamet tog det till sociala medier och avslöjade sin nya huvudsponsor för utvalda lopp samtidigt som de tog slöjan av sitt nya elektrifierande färgschema. Alla fyra av dess bilar – #11, #19, #20 och #54 Toyota Camry XSE från Ty Gibbs kommer alla att drivas av Unified Interstate Batteries.

Joe Gibbs Racing släpper ut katten ur påsen och avslöjar sitt nya “elektriska system” för 2024

Under ledning av “The Coach” Joe Gibbs spred JGR verkligen sina vingar för att bli ett av de mest vinnande lagen i sporten. Faktum är att Toyota-lägret med fyra bilar är det enda teamet som ger den ständigt dominerande Hendrick Motorsports Chevys en springa för pengarna. Scenen var dock inte bara solsken och regnbågar för laget förra säsongen.

När Gibbs gick in i slutspelet hade Gibbs tre av sina bästa bilar, #11 av Denny Hamlin, #19 av Martin Truex Jr och #20 av Christopher Bell, men allt eftersom turneringen fortskred och utvecklades började saker sakta falla isär. Först avslöjades besättningsmedlemmarnas otillräcklighet och sedan fick teamet skramla av en rad mekaniska fel som tog Hamlin och MTJ ur striden.

C. Bell var den enda föraren som gick in i mästerskapsomgångarna och gick upp mot två HMS Chevys och den mästerskapsvinnande Ford of Ryan Blaney. Bell som är den enda föraren som gick in i finalstriden båda gångerna rygg mot rygg fick inte det resultat han tänkt sig och fick åka ut på grund av ett fel på bromsrotorn. Nu när vi rustar inför nästa veckas Daytona-lopp har Gibbs och hans män avslöjat sina nya partners – Unified Interstate Batteries – som sin primära sponsor.

Elektriska system förenas!

Tillkännager Team Interstate för 2024, med primära sponsringar i utvalda lopp över JGR:s hela #NASCAR Cup Series lineup!#TeamInterstate #racing pic.twitter.com/Tw07aEOpLr

— Joe Gibbs Racing (@JoeGibbsRacing) 6 februari 2024

I ett “X”-inlägg har alla fyra bilarna ett nytt grönt ljussabel-tema med blixtar som går över medan sponsorns namn klistras över huvorna och sidorna på bilarna. JGR spred nyheten till samhället med ett inlägg med texten “Elektriska system förenar! Tillkännager Team Interstate för 2024, med primära sponsringar i utvalda lopp över JGR:s hela #NASCAR Cup Series-uppställning!”

Fandom gillar den nya “elektrifierande” JGR Camrys

Nya upplägg är alltid en fröjd för samhället. Faktum är att ivriga fans ständigt letar efter speciella färger och scheman, för att få en glimt av sin favoritförare som korsar mållinjen i spännande färger. På tal om färger är de nya JGR-nyanserna något att titta på. Även om spottarna kan bli förvirrade om alla fyra Toyotas kör på banan med samma färgschema, kommer Unified Interstate Batteries-JGR-bilarna med grönt tema verkligen att fånga uppmärksamheten, stå isär.

Strax efter den massiva avslöjandet bombarderade fansen inlägget med kommentarer och noterade sina tankar. Ett fan skrev: “Hoppades på det svarta schemat från förra året på 54, men älskar fortfarande det här schemat.” En annan användare skrev: “De är alla så elektrifierande.” Medan en annan kommentar avslöjade den uppenbara situationen för spottarna som kommer att ha en tuff uppgift att särskilja bilarna – “Tankar och böner till spottarna”, oavsett om ett fan ville se alla fyra på banan och kommenterade: “Kör dem alla kl. en gång”

LÄS MER: “Trött på att höra det” – Kyle Petty går efter Denny Hamlins skurkaktiga persona när han attackerar ökända slagord

Vad tycker du om det nya JGR-färgschemat? Berätta för oss dina tankar i kommentarerna nedan.

Inlägget JGR avslöjar Unified Interstate Batteries Paint Scheme över deras Cup Series Lineup; Fans Left Jawdropped dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär