Thursday, November 30, 2023
HemTennisJessica Pegulas ensidiga vinst över Coco Gauff imponerar på Martina Navratilova som...

Jessica Pegulas ensidiga vinst över Coco Gauff imponerar på Martina Navratilova som ett mastodont domslut före Cancun-finalen -“She Can Definitely…”

Jessica Pegula har stuckit ut från WTA Finals-klanen! Genom att vinna kontinuerliga matcher och ta sig till turneringens mästerskapsmatch, gör den 29-åriga amerikanen allt. Tillsammans med det har hon också imponerat på tennisvärlden med sina fantastiska prestationer under evenemanget. På samma sätt var hennes semifinalkrock mot Coco Gauff något som fångade Martina Navratilovas blick.

Nyligen tog den 59-faldiga Grand Slam-mästaren en stund att prata om amerikanskans dominerande uppvisning mot sin egen dubbelpartner i Cancun. Därefter delade hon också en tydlig dom och uppskattade Pegulas prestation.

Martina Navratilova imponerade med Jessica Pegulas dominerande uppvisning

Efter en hård konkurrens och besegrat den tredje rankade tennisspelaren är Jessica Pegula redo att möta Iga Swiatek i finalen. Men inför sista omgången fick hon applåder av den 67-årige tennislegendaren. Navratilova, i ett samtal nyligen med Chris Evert för WTA, pratade om det sista steget i evenemanget.

Tillsammans med det levererade Martina Navratilova också en maffig dom angående den 29-åriga tennisspelarens färdigheter som hon utförde vackert i matchen mot Gauff. Navratilova sa, “När jag såg Jessica spela under dessa förhållanden, trodde jag att hon måste vara bland favoriterna. Sättet hon spelade mot Gauff verkade det inte ens som om det blåste på hennes sida av banan. Jessicas spel är perfekt för dessa förhållanden. Om hon kan fortsätta så tror jag att hon definitivt kan vinna.”

Därefter lyfte Martina Navratilova fram hur den 5:e rankade tennisspelarens tenniskunskaper någonstans liknar den hos Lindsay Davenport. Hon betonade också en kommentar från Pegula om att hon, trots det ovanliga vädret, inte har låtit något komma i vägen för hennes kamp.

Efter Martina Navratilova klev även hennes goda vän in för att prata om den stigande tennissensationen. I samma intervju, 68-årig amerikansk tennislegend Chris Evert berömde också den amerikanska tennisstjärnan för hennes fantastiska uppgång på tennisbanan. Låt oss ta en titt på vad Evert har att säga om Pegulas prestation på tennisbanan.

Uppgiven Coco Gauff faller offer för slingrande väder i Cancun när WTA Finals Glory utplånas i hysteriska scener

Chris Evert berömde Jessica Pegulas färdigheter

Medan Chris Evert pratade om mästerskapsmatchen i WTA-finalen, berömde han Jessica Pegula för hur hon har tagit en uppgång i sporten sedan förra året. Hon sa: “Hon förlorade alla sina matcher för ett år sedan i Fort Worth – 0-6 singlar och dubbel kombinerat – och titta på vad hon har gjort här, fast som en sten.” Men med fokus på en del viktig statistik, pratade Evert också om problemen som Pegula kan stöta på.

Även om Jessica Pegula har kapacitet att nå båda finalerna väckte den 18-faldiga Grand Slam-mästaren frågor om huruvida den 5:e-seedade tennisspelaren är trött på back-to-back-matcher eller inte. Tillsammans med det angav Evert också några fakta för att bevisa sin poäng. Hon lyfte fram hur Pegula har spelat mer än 120 matcher i år, inklusive singel och dubbel.

Ändå, vad tycker du om Martina Navratilova och Chris Everts uttalanden angående Jessica Pegulas prestation? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär