Saturday, December 2, 2023
HemNFLJerry Jones talar om inverkan på Odell Beckham Jr. handel efter flygolycka...

Jerry Jones talar om inverkan på Odell Beckham Jr. handel efter flygolycka – Sportprat

I söndags befann sig Odell Beckham Jr mitt i kontroversen. Medan bredmottagaren var tvungen att kliva av ett flyg från Miami. Han genererade rubriker av alla fel anledningar. Enligt ett uttalande från Miamipolisen följde stjärnan inte säkerhetsprotokollen. Därför tvingade besättningen att ta bort Beckham från planet. Det är dock fortfarande oklart hur händelsen skulle påverka den fria agenten och hans chanser att gå med i ett annat te. Även om en av de intresserade organisationerna inte verkar avskräckas ens det minsta.

Dallas Cowboys har ett stort intresse för wideouten. Ägare och general manager, Jerry Jones, har ofta talat offentligt om sin strävan efter att få spelaren. Nyligen dök miljardären upp på 105.3 The Fan. Där svarade han om händelsen på planet har förändrat något i organisationernas tänkande. Men 80-åringen försäkrade att det inte hade någon betydelse när det kommer till intresset från laget. “Hans övergripande lagkompatibilitet, hans omdöme, beteende är inget problem med honom. Det är med många men inte med honom.” Lade till Jones.

Påverkade Odell Beckham Jr.-planincidenten Cowboys intresse?

“Nej. Det gjorde det inte, säger Jerry Jones @1053thefan. “Hans övergripande lagkompatibilitet, hans omdöme, beteende är inget problem med honom. Det är med många men inte med honom.

“Vi tror att han skulle passa in väldigt bra hos oss.”

— Jori Epstein (@JoriEpstein) 29 november 2022

Jones fortsatte också att kalla Beckham för mycket genuin och mycket konkurrenskraftig efter deras senaste skorpbildning. “Jag tror att han föder självförtroende. Mycket, mycket kompatibel. Vi tror att han kan passa in riktigt bra hos oss.” förklarade 80-åringen.

Odell Beckham Jr: bortskämd med valmöjligheter

Cowboys är inte ensamma i sin jakt på stjärnan. The Bills och Giants är båda i jakten på den breda mottagaren också. Medan 30-åringen börjar sin resa till dessa destinationer. Jerry Jones är inte rädd för att Dallas ska bli sista stoppet. Enligt den skarpsinnige affärsmannen är han inte alls orolig för sina chanser.

DYK DYPARE

Cowboys’ GM stavade överklagandet av den Texas-baserade outfiten. “Jag vet vad Dallas-området är. Jag vet vad fotboll betyder för det här området.” fortsatte Jones. “Alla gillar att vara en del av något som är väsentligt, och det är Cowboys.”

Hindret för OBJ-beslutet återstår dock att vara hälsoproblemen över WR. Den tidigare Super Bowl-vinnaren har inte spelat sedan den stora matchen. Och Jones har gjort det klart att han skulle kräva varje förvärv för att bidra omedelbart.

RELATED ARTICLES

Mest populär