Saturday, December 9, 2023
HemNFLJerry Jones QB Dak Prescott hade mycket i tankarna efter LeBron James...

Jerry Jones QB Dak Prescott hade mycket i tankarna efter LeBron James virala dialog om rastrots

Dallas Cowboys kan äntligen vara på väg till en Super Bowl efter 26 år av titeltorka. Dak Prescott leder sitt Dallas-anfall bättre än de flesta quarterbacks i ligan. Och med ett dynamiskt försvar som komplement till hans ansträngningar behöver Dak inte distraktioner från Dallas-ägaren Jerry Jones. Prescott tog dock slutligen upp hela LeBron James-Jerry Jones-situationen. Och han hade ganska mycket att säga.

Jones avbildades i en protest mot svarta studenter från 1957 i hans gymnasieskola i Arkansas. Den bilden blev nyligen viral efter en Washington Post-bevakning. NBA-legenden LeBron James tog sitt skott mot Jones. Han frågade media varför de inte upprätthöll samma intensitet av ifrågasättande för Jones som de gjorde med hans tidigare Cleveland-lagkamrat Kyrie Irving.

DYK DYPARE

Både NFL- och NBA-världen väntade på att Dallas Cowboys quarterback Dak Prescott skulle dela med sig av sin syn på hela ämnet. Speciellt på grund av hans biracial bakgrund. Och det gjorde Dak. Det ser ut som att Dak valde den rättfärdiga mellanvägen när det kom till det känsliga rasämnet för hela kontroversen om Jerry Jones desegregation. Han sa, “det är upp till Jerry att ta itu med det.” Däremot ville han definitivt inte kasta Jerry Jones under bussen.

Dak Prescott visade inte LBJ samma stöd som Stephen A. gjorde

Prescott förstod Dallas Cowboys ägare Jerry Jones plats och situation på det olyckliga fotot i fråga. Jerry Jones var bara 15 år gammal och en nyfiken tonåring, enligt beskrivningen av miljardärsägaren. Och det var inte klart om Dak såg sanningen i det eller om han helt enkelt inte ville skapa några interna konflikter för Cowboys. “På samma sätt är det 65 år sedan och hur tiderna har förändrats,” tillade Prescott. “Jag menar, titta på mannens CV sedan dess, eller hur?”

“Jag undrade varför jag inte fick en fråga från er om Jerry Jones-fotot,” hade LeBron sa på en presskonferens nyligen. Detta väckte en kontrovers som Jerry Jones trodde att han redan hade lagt sig. ESPN-analytikern och TV-sändaren Stephen A. Smith tog en tydlig sida i hela saken och sa: “Jag kan inte applådera LeBron tillräckligt för vad han sa”, veterankunnare sa. Men Dak Prescott spelade det extremt säkert och följde inte Smiths färg.

Ju tidigare kontroverserna tar slut, desto bättre för Dak Prescott, Jerry Jones och hela Dallas Cowboys-organisationen. Dak och Co kommer att lägga detta bakom sig när de gör sig redo att möta Jeff Saturdays Indianapolis Colts nästa söndag.

RELATED ARTICLES

Mest populär